English

Vyzáblá Šinkorová ve StarDance zhubla 3 kg: Myslela jsem, že to bude víc!

Blesk.cz

Tři měsíce tvrdých a vyčerpávajících tréninků na taneční soutěž StarDance jsou na letošních účastnících vidět. Kilogramy tuku z nich mizí rychlostí blesku. V to také doufala herečka Daniela Šinkorová (45), ale nakonec je trochu zklamaná.

More from Blesk.cz

Dec 19

Po StarDance skončila i SuperStar! Soutěž vyhrál Adam Pavlovčin!

Blesk.cz

SuperStar 2021 už zná svého vítěze! V superfinále, kde se utkali Nikolas Bitkovskij, Adam Pavlovčin, Elizabeth Kopecká a Katarína Štohrová zvítězil Adam Pavlovčin (26), bratr herečky Radky Pavlovčinové (32).

Dec 18

ONLINE: Covidem ovlivněná taneční soutěž končí: Vítězem StarDance je Jan Cina!

Blesk.cz

Fanoušci taneční soutěže se dnes dozví, kdo se stane králem nebo královnou tanečního parketu jedenáctého ročníku StarDance, který byl plný změn a zvratů. Napínavý souboj dvou tanečníků a jedné tanečnice sledujeme ONLINE.

Jul 27

Daniela Šinkorová na dovolené: Láska na první pohled! Odvezla si ji domů

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Daniela Šinkorová (48), kterou si televizní diváci zamilovali pro roli gynekoložky Gity v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se sice už z nedávné dovolené v Sardinii vrátila, srdcem však v Itálii zůstala. Zamilovala se tam totiž…

Apr 19

Vášnivá kuchařka Daniela Šinkorová v nemocnici: Propíchla si ruku!

Blesk.cz / Celebrity

Před třemi roky si při vaření málem ukrojila palec a teď si pro změnu propíchla ruku. Herečka Daniela Šinkorová (47) velmi ráda vaří a v pandemii dokonce pomáhala v pizzerii, ale leckdy se to neobejde bez zranění.

Nov 12

Daniela Šinkorová po covidu: Peklo a bolest! Jedno si ale pochvaluje...

Blesk.cz / Celebrity

Další známá osobnost se svěřila s průběhem nákazy covid-19. Herečka Daniela Šinkorová (47) netuší, kde se virem nakazila, protože se opravdu poctivě chránila a dodržovala nařízení.

Aug 20

Daniela Šinkorová se po letech vrací před kameru: Natáčení mi chybělo!

Blesk.cz / Celebrity

Svého času zářila v Ordinaci v růžové zahradě a trhala rekordy v oblíbenosti. Pak se ale po Daniele Šinkorové (47) slehla zem, naposledy jsme ji mohli vidět ve větší roli před sedmi lety. Na obrazovky se ale teď po dlouhé pauze vrací.

Jun 5

Překvapení pro Danielu Šinkorovou v koronavirové práci: Málem jsem dostala infarkt!

Přestože herci velice často prohlašují, že jejich herečtí kolegové jsou pro ně druhou rodinou, málokdo to bere vážně. Jde jenom o pěkně znějící slovní spojení. Pro Danielu Šinkorovou (47) ale nachystali její spolupracovníci z divadelní hry…

May 26

Zbláznila se? Daniela Šinkorová byla před fotografy úplně „mimo“

Blesk.cz / Celebrity

Když se herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (46) objeví ve společnosti, nikdy se v jejím případě nemluví o žádných skandálech. Při své poslední tiskové konferenci ale přítomným fotografům předvedla pořádný odvaz! Herečka všem ukázala, že…

Nov 27

Vypadlice ze StarDance Daniela Šinkorová: Zaseknutá na kšeftu!

Blesk.cz / Celebrity

Padáka z parketu StarDance dostala hned druhá v pořadí. Jako jediná ale Daniela Šinkorová (45) dokázala zatím naučené kroky šikovně zúročit. Se svým tanečníkem Michalem Padevětem (37) už vystupuje.

Nov 3

Šok ve StarDance: Po Bagárové a Šinkorové končí Adam Mišík

Blesk.cz

Třetí odpadlíkem z oblíbené taneční show je Adam Mišík. Každé rozhodnutí je chůzí po hraně nože. Čím víc se tančí, tím méně se málokomu chce z kola ven. Hvězdná porota, a především diváci, jsou však neúprosní a jeden z tanečních párů končí.

Oct 29

Daniela Šinkorová po vyřazení ze StarDance: Čeká vás fakt fičák!

www.blesk.cz

Třetí soutěžní večer StarDance se stal osudným Daniele Šinkorové (45) a Michalovi Padevětovi (37). Většina diváků byla ráda, známá herečka se slovenskými kořeny se jim zdála příliš afektovaná. Zklamání bylo ze zcela pochopitelných důvodů…

Oct 28

Diváci StarDance zařízli Šinkorovou! Adam Mišík: Byl jsem připravený, že vypadnu já!

Blesk.cz / Celebrity

Opět tekly slzy! Ze StarDance totiž v sobotu večer vypadla herečka Daniela Šinkorová (45). Nečekala to, proto také konec v soutěži oplakala. Zato Adam Mišík (21) počítal s tím, že vypadne. Jenže jeho fanynky si to evidentně nepřály. Proto…

Oct 27

Šok ve StarDance: Končí Daniela Šinkorová! Gondíka zranila tanečnice

Blesk.cz

Třetí soutěžní večer StarDance byl ve stylu První republiky. Na tanečním parketě devět párů předvedlo hříšné tango nebo latinskoamerický jive. Nervy drásající rozhodnutí v podání moderátorů Marka Ebena a Terezy Kostkové tentokrát ze…

Aug 22

Daniela Šinkorová utekla v slzách z tréninku StarDance!

Blesk.cz / Celebrity

Asi každý už si zažil den, kdy by se nejradši zahrabal někam hluboko pod zem a už nevylezl. Zvlášť, když se únava spojí s velkou smůlou. Teď se kvůli StarDance div nesložila herečka Daniela Šinkorová (45). „Den blbec," podotkla.

Dec 6

Daniela Šinkorová se dobrovolně mučí: Rozpíchaný obličej!

To už začíná hraničit s posedlostí! Místo, aby Daniela Šinkorová (44) nechala svou pleť konečně vydechnout, trápí ji kromě nánosů make-upu i různými invazivními vylepšováky.

Jan 17

Herečka Daniela Šinkorová: Ošklivě sedřené ruce z kuchyně

Blesk.cz / Celebrity

Herečce Daniele Šinkorové (44) nedělá problém připravovat v kuchyni různé pokrmy, ráda totiž vaří. Nyní se pochlubila fotkou, na které ukázala sedřené ruce...

May 5

Staronová Daniela Šinkorová: Z blondýnky je zase bruneta

Být blondýnkou už ji zřejmě přestalo bavit. Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová (43)se zase vrátila k tmavé barvě. Co myslíte, která barva jí sluší víc?

Dec 22

Hříšné tance ve StarDance: Tři páry, ve kterých soutěž probudila osudovou lásku

Blesk.cz

Nemohli si přát lepší seznamku než pořad StarDance. Tanečník Marek Zelinka a herečka Marie Doležalová nejsou jediní účastníci, kteří při společném trénování našli lásku. Stejně na tom byla i Jitka Čvančarová a Petr Čadek nebo Michal Kurtiš…

Oct 2

Herečka Daniela Šinkorová skončila na kapačkách! Může za to drastické hubnutí?

To je ale pech. Nebo zákon schválnosti? Těsně před svým večerním vystoupením v muzikálu se udělalo herečce Daniele Šinkorové velmi špatně a skončila napíchnutá na kapačku!

Jul 26

Daniela Šinkorová se hroutí: Na dovolené přibrala tři kila!

Blesk.cz / Celebrity

To nemyslí vážně! Vychrtlá herečka Daniela Šinkorová (42) přiznala, že přibrala tři kila. Stačilo pár dnů dovolené a nepozornosti. Herečka, která se dušuje, že s anorexií nemá nic společného se z toho hroutí!