English

Husté sněžení zkomplikovalo dopravu na silnicích i železnici

Týden.cz

Uzavřené silnice a nehody aut i vlaků přineslo v Česku úterní sněžení se silným větrem. Problémy měly hlavně kamiony. V Karlovarském kraji byla uzavřena silnice z Božího Daru na Neklid a Klínovec, a zůstane tak nejméně do čtvrtečního rána.

More from Týden.cz

Dec 3

Noční sněžení zkomplikovalo na řadě míst v Česku dopravu

Týden.cz

V Česku začalo v noci na čtvrtek sněžit a na řadě míst to zkomplikovalo dopravu a způsobilo desítky nehod. Podle policie důvodem mnohdy bylo nepřizpůsobení jízdy stavu vozovky.

Jan 16

Boží Dar se po kalamitních dnech vrací k běžnému životu

Týden.cz

Město Boží Dar se po otevření přístupových silnic vrací k běžnému životu. Záplavy sněhu se podařilo alespoň zčásti uklidit a lidé zase mohou dojíždět do škol a do práce.

Jan 14

Česko ochromil sníh. Na Božím Daru trvá kalamitní stav

Týden.cz / Domácí

Sníh a silný vítr v pondělí opět zablokovaly silnice i železnice a přerušily dodávky proudu. V krušnohorském Božím Daru trvá kalamitní stav, uzavřeny jsou všechny silnice z Božího Daru, silnice z abertamské křižovatky na Plešivec rozcestí,…

Jan 14

Stromy padají jako sirky. V Božím Daru trvá kalamitní stav

Týden.cz

Silničáři ráno uzavřeli sněhem zavátou silnici I/25 od abertamské křižovatky nad Jáchymovem směrem na Boží Dar, oznámila policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Jan 13

Boží Dar bojuje s přívaly sněhu, kalamitní stav stále platí

Týden.cz / Domácí

Kalamitní stav na Božím Daru zůstává v platnosti. Centrum města je i nadále pro dopravu uzavřeno. Pro lyžaře jsou ale k dispozici odstavná parkoviště.

Jan 11

Město Boží Dar vyhlásilo kalamitní stav

Týden.cz / Domácí

Město Boží Dar v Krušných Horách, které v minulých dnech sníh dočasně odřízl od zbytku světa, v pátek vyhlásilo kalamitní stav na celém svém území. Důvodem je neustálé sněžení a komplikovaná dopravní situace.

Jan 2

Husté sněžení zkomplikovalo dopravu na silnicích i železnici

Týden.cz

Uzavřené silnice a nehody aut i vlaků přineslo v Česku úterní sněžení se silným větrem. Problémy měly hlavně kamiony. V Karlovarském kraji byla uzavřena silnice z Božího Daru na Neklid a Klínovec, a zůstane tak nejméně do čtvrtečního rána.

Jan 2

Sněžení a vichřice komplikují dopravu v Libereckém kraji

Týden.cz

Sněžení a silný vítr komplikují dopravu v Libereckém kraji, policie za dopoledne řešila téměř 20 dopravních nehod. I na hlavních tazích je vrstva sněhu, motoristé by proto měli jezdit se zvýšenou opatrností. Problémy mohou mít hlavně…

Dec 8

Dopravu v Česku komplikuje nepříznivé počasí

Mlha, déšť nebo vítr. Řidičům komplikuje dopravu více faktorů. Jak to vypadá v jednotlivých krajích?

Mar 6

Sníh po celém Česku komplikuje dopravu, vozovky namrzají

Na řadě tuzemských silnic leží rozbředlá vrstva sněhu. Kvůli možnému namrzání vozovek silničáři doporučují zvýšenou opatrnost. Sypače, které vyjely v Jihomoravském kraji a na Vysočině spotřebovaly desítky tun soli.

Jan 17

Husté sněžení a vichr zasáhnou Česko, varuje předpověď

Týden.cz

V Čechách bude chumelit, za hodinu mohou spadnout až tři centimetry sněhu. Další velmi silné sněžení se očekává ve čtvrtek, kdy na horách může napadnout až 30 centimetrů sněhu.

Jan 16

Sněžení a vítr komplikují dopravu, nejvíc v Libereckém kraji

www.tyden.cz

Sněžení a silný vítr od časného rána komplikují dopravu na řadě míst republiky, policisté řešili desítky nehod. Kdo dnes nemusí, neměl by vyjíždět, doporučují silničáři v zasažených okresech. Největší problémy byly v Libereckém kraji, kde…

Jan 14

Dopravu na některých místech komplikuje sněžení, tvoří se náledí

Týden.cz / Domácí

Dopravu v Jihočeském, Olomouckém a Zlínském kraji komplikuje od nedělního rána sněhová pokrývka.

Dec 28

Dopravu na Plzeňsku komplikuje sněžení, na Zlínsku zase silný vítr

Týden.cz / Domácí

Sněžení nebo srážky deště se sněhem od noci komplikují sjízdnost silnic v Plzeňském kraji. Řidiči musejí počítat se zhoršenou viditelností a s vrstvou rozbředlého sněhu na vozovkách. V Kdyni a Brnířově na Domažlicku je silnice první třídy…

Dec 2

Na většině území Česka komplikuje dopravu mlha

Sobotní dopravu komplikují ztížené podmínky, kvůli místy mrznoucí mlze je snížená viditelnost, ve výše položených oblastech se mohou objevovat zledovatělé vrstvy ujetého sněhu. Řidičům se doporučuje maximální opatrnost.

Nov 30

Sněžení dopravu prozatím příliš nekomplikuje, ale pozor na ledovku

Týden.cz / Domácí

Silnice na jihu Moravy jsou i přes sněžení, které zasáhlo většinu území kraje, sjízdné. Řidiči by ale měli být opatrní. Teploty se totiž pohybují kolem nuly, takže místy může vozovka namrzat a objevila se i ledovka.

Apr 18

Uvízlá auta, zapadlý sypač. Husté sněžení komplikuje dopravu

Týden.cz / Domácí

Husté sněžení v úterý večer výrazně komplikuje dopravu na Jesenicku a Šumpersku, kde od odpoledne napadlo několik centimetrů sněhu. Kvůli uvízlým automobilům byl omezen provoz na několika silnicích. Kromě rozbředlého sněhu by si řidiči…

Jan 4

Sněžení komplikuje dopravu, silnice jsou ale sjízdné

Jen mírné komplikace způsobilo první letošní sněžení, které se od rána rozšířilo na většinu území České republiky. Většina hlavních silničních tahů byla chemicky ošetřena, silnice jsou mokré a sjízdné. Přesto v několika krajích přibylo…

Feb 8

Sněžení komplikuje dopravu v celém Česku. Tvoří se jazyky

www.tyden.cz

Sníh dopoledne ztěžuje dopravu po celém Česku. Silnice jsou většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Na řadě míst sněží a někde fouká i silný vítr, tvoří se sněhové jazyky.

Jan 27

Sníh komplikuje dopravu po celém Česku

www.tyden.cz

V noci na úterý sněžilo v podstatě v celé republice a někde sněží stále. Mnoho silnic pokrývá rozbředlý nebo uježděných sníh, který způsobuje potíže zejména kamionům v kopcích.