English

Karel Gott bojuje se zákeřnými nádory: Co spustilo akutní leukemii?

Blesk.cz / Celebrity

Jak to, že se mu vrátila rakovina, a navíc v ještě horší formě? Tuhle otázku si pokládají jak přátelé a kolegové Karla Gotta (80), tak miliony jeho fanoušků. Vysvětlení lékařů směřuje k jeho původnímu boji s rakovinou mízních uzlin. Tam…

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 9

Karel Gott (†80) naposledy v Lucerně: Zpíval Karlu Vágnerovi

Do poslední chvíle nebylo jisté, že vystoupí. Karel Gott (†80) už bojoval s vážnou nemocí a jeho účast na koncertu k 75. narozeninám skladatele Karla Vágnera byla před třemi lety do posledních chvil ve hvězdách. Když se pak objevil na…

Oct 17

Karel Gott (†80) sdílel osud s kamarádem! Oba zabila akutní leukemie

Blesk.cz / Celebrity

Neuvěřitelná shoda! Dva celoživotní kamarádi, jež pojil zpěv a láska k životu, bojovali s rakovinou a zemřeli ve stejném věku na stejnou nemoc. Karel Štědrý (†80) i Karel Gott (†80) podlehli akutní leukemii.

Oct 3

Karel Gott (†80) se rozhodl zemřít: Ukončil podpůrnou léčbu!

Blesk.cz

Všichni mu přáli, aby tu byl s námi co nejdéle. Přestože do poslední chvíle bojoval, akutní leukemie ho nakonec přemohla. Karel Gott (†80) v úterý krátce před půlnocí zemřel, a jak se ukázalo, Slavík si svoji smrt sám předem vybral. Vědomě…

Oct 2

Nadějný slib pro Karla Gotta nebyl naplněn. Žádná léčba!

Zdálo se, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) začala sekat latinu a drží svůj slib, že se vyléčí ze závislosti na alkoholu a lécích. Jenže Dominika (46) dle svého tatínka na léčbu zatím nenastoupila a požádala o odklad! Tuto smutnou…

Sep 23

Karel Gott bojuje se zákeřnými nádory: Co spustilo akutní leukemii?

Blesk.cz / Celebrity

Jak to, že se mu vrátila rakovina, a navíc v ještě horší formě? Tuhle otázku si pokládají jak přátelé a kolegové Karla Gotta (80), tak miliony jeho fanoušků. Vysvětlení lékařů směřuje k jeho původnímu boji s rakovinou mízních uzlin. Tam…

Sep 18

Co by mohlo Gottovi zachránit život? Lékař promluvil o léčbě akutní leukemie!

Blesk.cz

O tom, že je zdravotní stav Karla Gotta (80) v současné době nesmírně vážný, nelze bohužel pochybovat. Není proto překvapivé, že se odborná veřejnost snaží přijít se zázračnou léčbou, která by zpěváka dokázala uzdravit.

Sep 12

Karel Gott trpí akutní myeloidní leukemií! Jakou má šanci na uzdravení?

Blesk.cz / Celebrity

Výměna krve, pohublost, bledost. To vše bylo veřejnosti na Karlu Gottovi (80) poslední dobou podezřelé. Nyní sám Slavík exkluzivně pro Blesk přiznal, že trpí akutní myeloidní leukemií. Co vlastně tento druh rakoviny znamená?

Jan 18

Šokující zpráva o Karlu Gottovi: Lékaři vyřkli ortel! Je to velmi špatné

Blesk.cz

Co se děje se Slavíkem? S manželkou Ivanou (42) chystal pro přátele, kolegy a příznivce na 14. června velkolepý koncert v O2 areně ke svým osmdesátinám. Jenže... Už pět měsíců dopředu Karel Gott (79) ví, že to nepůjde. A narozeninová akce…

Mar 7

Karel Gott sundal 10 let po svatbě snubák! Proč?!

Blesk.cz

Těžká chřipka s náběhem na zápal plic dala Karlu Gottovi (78) nepěkně zabrat. Během desetidenní hospitalizace natolik zhubl, že mu začal padat i snubní prstýnek!

Feb 26

Lékaři svolali poradu kvůli Karlu Gottovi! Slavík promluvil z nemocnice

Blesk.cz

Chřipka, kvůli které byl zpěvák před více než týdnem hospitalizovaný, je prý zažehnaná. Ale lékaři jsou nadále v pohotovosti. Podle informací Blesku padlo na základě hlubších vyšetření podezření na zápal plic, a proto Slavíka dál sledují.

Feb 22

Karel Gott (78) po kapačkách: Tvrdá slova lékařů!

Blesk.cz

Lékaři mají vážný důvod držet Karla Gotta (78) už pátý den v nemocnici! Přivezli ho nejen se silnou chřipkou, ale už s náběhem na zápal plic! Zpěvák a jeho manželka si navíc vyslechli poměrně tvrdá slova.

Feb 14

Karel Gott neuctí památku Karla Svobody (†68)! Důvod mnohé překvapil

Blesk.cz / Celebrity

Přestože mu Karel Svoboda (†68) složil přes osmdesát hitů, Karel Gott (78) na koncertě k nedožitým 80. narozeninám svého kamaráda nezazpívá! Proč?

Jun 19

Dědictví po Karlu Svobodovi: Po čem toužil Karel Gott?

Blesk.cz / Celebrity

Stačil jeden pohled a vyzkoušení a láska byla na světě. Kdo by si myslel, že se Karel Gott (76) zamiloval do ženy skladatele Karla Svobody (†68), byl by na velkém omylu. Toužil totiž po jeho stylové kožené bundě, kterou mu legendární…

May 9

Lékaři Karla Gotta odložili plánovaný zákrok: Komplikace před operací!

Blesk.cz

Proč v pátek lékaři neoperovali Karla Gotta (76), jak měli původně v plánu? Podle informací Blesku za to mohly špatné výsledky předoperačních vyšetření. Zlepšilo se to o víkendu, bude operace dnes?

May 3

Tohle se nesmí stát! Lékaři před zásadní operací Karla Gotta bijí na poplach

Blesk.cz

Rizika a komplikací se obávají lékaři, kteří budou v pátek operovat Karla Gotta. Přestože jde o plánovaný chirurgický zákrok v dutině břišní, všichni jsou v pohotovosti.

Feb 15

Velké očekávání Karla Gotta: Blíží se osudový ortel lékařů

Blesk.cz / Celebrity

Hlavní léčba zpěváka Karla Gotta (76), který od podzimu bojuje s rakovinou mízních uzlin, jde do finále! Podle informací Blesku by se měl Mistr na přelomu února a března dozvědět, zda boj nad nemocí vyhrál, nebo v něm musí ještě pokračovat.

Dec 7

Boj Karla Gotta (76) s rakovinou: Výsledky chemoterapie překvapily lékaře!

Blesk.cz

Dobré zprávy z nemocnice! Karel Gott (76) v boji s rakovinou mízních uzlin zatím vyhrává. Podle informací Blesku jsou s výsledky všech jeho vyšetření lékaři nadmíru spokojení!

Nov 20

Karel Gott a jeho léčba rakoviny: Vzpoura proti lékařům! Co Mistr odmítl?

Blesk.cz

Po první dávce chemoterapie Karlu Gottovi (76) nabízeli léčbu v Německu. Ale on převoz za hranice odmítl a nechal se z nemocnice odvézt domů na Bertramku.

Nov 4

Karel Gott bojuje s rakovinou: Non-Hodgkinův lymfom ohrožuje hlavně seniory kolem 65 let

Non-Hodgkinův lymfom. Podle odborníků o tomto onemocnění Češi téměř nic nevědí. Lymfom znamená obecné pojmenování zhoubných onemocnění krve vznikajících nejčastěji v mízních (=lymfatických) uzlinách, ale i v dalších orgánech mízního…

Jul 8

Karel Gott cestoval z dovolené: Zažil let hrůzy!

Let hrůzy zažili lidé, kteří cestovali v úterý z řeckého Heraklionu do Prahy. „Dostali jsme se do bouře, mysleli jsme , že je to naše poslední hodinka. Na palubě byl s námi i Karel Gott,“ řekl Blesku čtenář.