English

Vzpruha pro Karla Gotta: Vzácná návštěva na prahu Bertramky

Blesk.cz / Celebrity

Alespoň jedna dobrá zpráva! Karel Gott (80) o uplynulém slunečném víkendu přijal podle informací Blesku doma povzbuzení. A nebylo to nic jiného než jeho oblíbené pivo z právě zahájeného bavorského Oktoberfestu.

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 16

Vdova po Karlu Gottovi (†80) prozrazuje: Detaily plánů s Bertramkou!

Blesk.cz / Celebrity

Už v letošním roce se má vila na Bertramce, kde žil legendární zpěvák Karel Gott (†80) se svou rodinou, proměnit v muzeum. Vdova Ivana se ji totiž rozhodla opustit, aby místo otevřela fanouškům svého zesnulého manžela.

Oct 4

Nejzásadnější momenty ze 111leté historie vily Bertramka, z níž má být muzeum Karla Gotta: Od Mozarta po Slavíka!

Slavíkova vila na Bertramce, jež se má příští rok stát muzeem Karla Gotta, si za 111 let své existence prošla krásnými i pekelnými obdobími. Zpěvák (†80) a jeho rodina se k ní dostali poté, když ho původním majitelům zabavili komunisté.

Oct 2

Odchod vdovy Ivany z vily Karla Gotta (†80): Jak se změní Bertramka!

Blesk.cz

Měl to být další smutný 1. říjen, kdy si Česko připomíná výročí úmrtí Karla Gotta (†80). Jenže letošek přinesl Mistrovým příznivcům velké překvapení v podobě muzea Karla Gotta, jehož vznik oznámila vdova Ivana (47). Dokonce se kvůli tomu s…

Aug 2

Nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80): Před smrtí zapřísahal Ivanu kvůli Bertramce!

Blesk.cz

Karel Gott (†80) loni v říjnu podlehl akutní leukemii a český hudební svět už nikdy nebude jako předtím. Před smrtí se podle zjištění Blesku strachoval o rodinný klenot – vilu na Bertramce!

Mar 31

Silvestr 2020 se Slavíkem! Poctu Karlu Gottovi (†80) natočí Česká televize

Blesk.cz / Celebrity

Poslední den letošního roku bude patřit... Karlu Gottovi (†80)! Vdova Ivana (44) se domluvila s Českou televizí, že bude natáčet vyprodané vzpomínkové koncerty na jejího muže. Ty proběhnou 15. a 16. prosince v pražské O2 areně.

Oct 25

Utajený návrat vdovy Ivany na Bertramku! Mluvčí Gotta prozradila detaily

Blesk.cz / Celebrity

Oddaně pracovala jako mluvčí Karla Gotta (†80) a v práci pro jeho rodinu pokračuje i po jeho smrti. Nyní se Aneta Stolzová jala obhajovat vdovu Ivanu (43) vůči všem kritikům a odtajnila přitom, jak vlastně Gottová smutné dny snáší.

Oct 17

První člověk na Bertramce od smrti Karla Gotta (†80): Kdo je tento záhadný muž?

Blesk.cz / Celebrity

Třináct dní byla uzamčena a na dálku hlídána bezpečnostní službou! Teď se konečně dveře vily Karla Gotta (†80) znovu otevřely. Po úklidu ulice Nad Bertramkou do ní jako první vstoupil rodinný řidič Daniel Josefi.

Oct 8

Pohřeb Karla Gotta: Vdova Ivana zveřejnila jasné pokyny!

Zatímco stručné informace o pohřbu Karla Gotta (†80) již veřejnost ví od minulého týdne, podrobnosti Ivana Gottová (43) zveřejnila až nyní. Jak bude poslední rozloučení přesně probíhat?

Oct 7

Pohřeb Karla Gotta: Rekviem na obří obrazovce?!

Dva dny, po které bude Praha, bohužel naposledy, patřit Karlu Gottovi (†80). Zatímco v pátek se s ním rozloučí veřejnost na pražském Žofíně, v sobotu to bude zádušní mše v katedrále svatého Víta. Ta bude jen pro zvané. I tu by ale lidé…

Oct 3

Kdy bude pohřeb Karla Gotta? Vdova Ivana prozradila detaily! Co na to Duka?

Blesk.cz

Karel Gott (†80) prohrál v úterý večer boj s akutní leukemií a všichni jeho fanoušci nyní napjatě čekají na informace o posledním rozloučení. Původně se mluvilo o státním pohřbu, posléze o pohřbu se státními poctami. A co na to vdova Ivana…

Dec 23

Karel Gott nestráví Vánoce na Bertramce! Co se děje?

Blesk.cz / Celebrity

Poprvé po čtyřiačtyřiceti letech nebude populární zpěvák Karel Gott (79) během vánočních svátků ve své vile na Bertramce. Podle informací deníku Aha! chce totiž nejkrásnější svátky v roce prožít se svou rodinou na horách, a tak v současné…

Dec 8

První vyjádření Karla Gotta: Do vztahu s Alicí zatáhl i Ivanu!

Blesk.cz

Když vyšlo najevo tajemství, že Karel Gott (78) už 34 let udržuje intenzivní přátelství s Alicí Kovácsovou (51), mlčel. Teď ale zpěvák poprvé promluvil! A svůj utajovaný vztah spojil s manželkou Ivanou Gottovou (41).

May 18

Oprava vily na Bertramce pokračuje: Kam se Gottovi přestěhovali?

Blesk.cz

Všude kolem lešení, žádná střecha! Tak to teď vypadá u vily na Bertramce, která je v rekonstrukci. Karel Gott (77) se tedy i s rodinou musel dočasně přestěhovat. Útočištěm se jim stal pronajatý byt na Proseku!

Mar 1

Před rokem Gott přepsal Bertramku na Ivanu: Ve smlouvě má chytrou podmínku!

Blesk.cz

Už rok má vila na Bertramce nového majitele, resp. majitelku. Nemocný Karel Gott (77) nemovitost v hodnotě přes 50 milionů nepřepsal na manželku Ivanu jen tak. Pro všechny případy se pojistil.

Dec 1

Karla Gotta propustili z nemocnice: Tajný převoz na Bertramku!

Více než týden ležel Karel Gott (77) v nemocnici se zánětem po operaci bederní páteře. Zmeškal kvůli tomu i slavnostní předávání Českých slavíků. Dnes ale Mistr dostal dobrou zprávu. Propustili ho domů.

Mar 1

Vila na Bertramce má novou majitelku, ale… Karel Gott ji může Ivaně vzít!

Blesk.cz

Dokonáno jest! Vila na Bertramce už má nového majitele, resp. majitelku. Nemocný Karel Gott (76) nemovitost v hodnotě přes 50 milionů ale nedaroval manželce Ivaně (40) jen tak! Pro všechny případy se pojistil…

Jan 30

Karel Gott učinil zásadní životní krok: Bertramku přepisuje na Ivanu!

Blesk.cz

Tohle je životní rozhodnutí! Karel Gott (76), který dál statečně bojuje s rakovinou mízních uzlin, požádal o převod své vily na Bertramce a přilehlých pozemků na manželku Ivanu Gottovou (40).

Jan 20

40 tajemství Ivany Gottové: Bratr jí zemřel v 7 letech, žila u Arabů a víte, jak má v mobilu uloženého Karla?

Blesk.cz

Čas letí jako bláznivý, zpívá v písni Muzika Karel Gott (76)! A tato slova jistě potvrdí i jeho manželka Ivana Gottová, která dnes slaví čtyřicítku. Blesk pro vás při té příležitosti připravil 40 zajímavostí o ženě, která jako jediná stála…

Nov 24

Štědrý o tom, co se děje u Gotta na Bertramce: Zdravotní sestřička Ivana se teď hodí

Blesk.cz

Jen co se Karel Gott (76) vrátil po vysilujících třech týdnech chemoterapie a biologické léčby domů, dveře se na Bertamce netrhly. Blesk vyzpovídal dva Karlovy kamarády, kteří ho v posledních dnech navštívili: Zpěváka Karla Štědrého (78),…

Nov 19

Karel Gott po propuštění: Je doma, ale neléčí se na Bertramce?!

Blesk.cz

Národem zbožňovaného zpěváka Karla Gotta (76) propustili lékaři ve středu po dlouhých 23 dnech z nemocnice. Kolem Mistrova převozu se ale vyrojily nejasnosti. Byl opravdu převezen domů na Bertramku, nebo se doléčuje někde jinde?