English

Jubilantka Ivana Andrlová: Denně řeším, co dělám blbě!

Blesk.cz / Celebrity

Letos v říjnu oslaví 60. narozeniny! Za životní přelom ale kulatiny herečka Ivana Andrlová (59) nepovažuje. Bilancování se totiž věnuje každý den.

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 14

Ivana Andrlová alias Oldřiška v seriálu Jedna rodina: Tragicky zahyne!

Blesk.cz / Celebrity

Kmotřička Smrt zaúřadovala. V seriálu Jedna rodina si vyhlédla Oldřišku v podání Ivany Andrlové (63), která tragicky zahyne v lázních. Její odchod zdrtí manžela Rudu, kterého hraje Jan Vondráček (57), i dceru Noriku (Berenika Kohoutová, 33…

Aug 11

Aktivní dovolená Jana Čenského: Tenhle princ není na draka! Ale na skále

Blesk.cz / Celebrity

Pohádkový princ Jan Čenský (62) rozhodně ještě nepatří do starého železa! I když mu vlasy již dávno prokvetly stříbrem, dovolenou tráví mnohem aktivněji než kdejaký mladík. Záběry ze skal dostal své příznivce do kolen!

May 31

Ivan Vyskočil po letech totální nenávisti: Konec války s Ivanou Andrlovou!

Blesk.cz / Celebrity

Nedávno oslavil 77. narozeniny a ve studiu Blesku se Ivan Vyskočil rozpovídal o svých manželstvích. Herec přiznal, že nejtěžší byl rozchod s Ivanou Andrlovou (62). A že je smířila až vnučka!

May 29

Ivanu Jirešovou opouští dcera: Proč?

Blesk.cz / Celebrity

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (45) prožívá velkou životní změnu. Dcera Sofie (18), která před pár měsíci dovršila plnoletosti, se rozhodla vyletět z rodného hnízda a postavit se na vlastní nohy.

Oct 5

Krásná herečka Ivana Andrlová: Které slavné kolegy zaučovala v posteli?!

V posteli měla Ivana Andrlová (61) mužské idoly všech generací. Díky tomu, že byla už protřelou herečkou, začínající kolegy zaučovala. A že to byla jména. Krasavec Lukáš Vaculík (60), charismatický Jan Čenský (61) nebo mladičký Jan Šťastný…

Sep 19

Ivana Korolová: Sexy mamka na túře!

Blesk.cz / Celebrity

Pardubická rodačka, herečka a zpěvačka Ivana Korolová (34) ukázala na sociálních sítích svou sexy postavu v plavkách a prozradila, na co se mohou její fanoušci těšit.

Sep 3

Herec Jan Čenský miloval kolegyni Andrlovou: Ta ho přehlédla i v posteli!

Idol všech ženských generací Jan Čenský (61) dlouho pošilhával po Ivaně Andrlové (61). Když už konečně dostal herec se svou platonickou láskou pořádnou postelovou scénu, krásná kolegyně ho v posteli doslova přehlédla!

Aug 18

Ivana Andrlová a Ivan Vyskočil na pohřbu Karla Richtera (†96): Setkání exmanželů po 26 letech!

Blesk.cz

Rodina, kolegové i veřejnost se ve strašnickém krematoriu loučili s jedním z nejstarších českých herců a dabérů Karlem Richterem (†96). Překvapivě se tam setkali i exmanželé Ivan Vyskočil (76) a Ivana Andrlová (61), kteří se 26 let po…

Mar 9

Vdova Ivana Gottová: Diamanty od Slavíka!

Byl tam s ní! Vdova Ivana Gottová (46), jež přebírala státní vyznamenání za zesnulého manžela, se na Hradě blýskla v drahých špercích, které jí ještě za svého života věnoval sám Karel Gott (†80).

Oct 6

Zamilovaná Ivana Jirešová: První dovolená s novým přítelem!

Tajemná jak hrad v Karpatech, ale zamilovanost z ní doslova prýští. Herečka Ivana Jirešová (44) přiznala nového partnera, s nímž už byla i na dovolené v Egyptě.

Sep 10

Radikální změna vzhledu Jana Čenského: Konec prince! Nechal si narůst plnovous

Blesk.cz / Celebrity

Zraje jako víno! Celou jeho dosavadní kariéru známe Jana Čenského (60) s hladce oholenou tváří. Nyní ale herec změnil image a z pohádkového prince se změnil v zarostlého krále.

Jan 30

Jubilantka Ivana Andrlová: Denně řeším, co dělám blbě!

Blesk.cz / Celebrity

Letos v říjnu oslaví 60. narozeniny! Za životní přelom ale kulatiny herečka Ivana Andrlová (59) nepovažuje. Bilancování se totiž věnuje každý den.

Oct 25

Kde bude mít Gott hrob? Vdova Ivana promluvila!

Blesk.cz

Informace, na kterou tak dlouho veřejnost čekala, je tady. Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (43) prozradila, kde bude zpěvák pohřben - na hřbitově v pražských Malvazinkách.

Oct 19

Jan Adam a Ivana Gottová: Po Karlově smrti se jí zastal

Blesk.cz

Po boku Karla Gotta (†80) strávil víc než třicet let. Byl jeho tajemníkem, zaměstnancem i přítelem. Přestože se jejich cesty před pár lety rozešly, smrt Zlatého slavíka Janem Adamem (55) velmi otřásla. V otevřeném rozhovoru pro páteční…

Jan 15

Ivana Chýlková a Jan Kraus: Odskákali domů »po ráfku«!

Blesk.cz / Celebrity

Moc často se nestává, že by stáli na jednom jevišti. Po páteční premiéře z toho byli Jan Kraus (65) a jeho partnerka Ivana Chýlková (55) tak rozhození, že odjeli s prasklou pneumatikou. A to v baru pili jen vodu...

Feb 10

Plesový byznys Jana Čenského: Měsíčně vydělá přes půl milionu!

Blesk.cz / Celebrity

Právě probíhající plesová sezona mu vydělává pěkný balík peněz! Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Jan Čenský (56) je totiž vyhledávaným moderátorem různých bálů. A není zrovna z levného kraje!

Jun 21

Galavečer na Hradě: Ivana Trump s hlubokým výstřihem, Ivana Gottová v krajce a balerínách

Blesk.cz

Slavnostní galavečer CZECH TOP 100 přilákalo na Pražský hrad nejenom nominované a vítěze, ale i známé osobnosti. Mezi prvními dorazil fotograf Jadran Šetlík nebo módní návrhář Osmany Laffita. Oceněný Karel Gott (77) dorazil v půl sedmé.…

Feb 14

Ivana Jirešová už není sama?! Na premiéře s novým chlapem

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Ivana Jirešová (39) se před koncem roku rozešla s přítelem Štěpánem. Dle jejích slov ho zanedbávala. Na premiéru Plesu upírů ale dorazila v doprovodu sympatického muže.

Jan 13

Ivana si zaregistrovala Gottovo příjmení: Co chystá?

Blesk.cz / Celebrity

Manželka Karla Gotta (76) Ivana Gottová (39) si osm let po svatbě s Mistrem podala u Úřadu průmyslového vlastnictví přihlášku pro vytvoření ochranné známky na své jméno. A to hned na čtyři stovky různých produktů.

Sep 23

Ivana Andrlová má už tři roky »vztah« s tímhle zajíčkem! Seznámili se v divadle

Blesk.cz

V poslední době se herečka Ivana Andrlová (54) ve společnosti objevuje s pohledným mladíkem. Blesk.cz prozradila, že spolu už tři roky udržují vztah. Že by propadla trendu žen, které nacházejí štěstí u mužů o dvacet let mladších?