English

Plíšková se uvelebila na US Open: Leháro k nezaplacení!

Blesk.cz

Dostat se na tohle místo bývá téměř nemožné. Ač VIP boxy na US Open přijdou až na 2,6 milionu korun za hrací půlden, jsou vždy vyprodané. Teď má však Karolína Plíšková (28) jeden sama pro sebe.

More from Blesk.cz

Jun 9

Krásné dětství vítězky French Open Valentové: Dojemné gesto pro Plíškovou!

isport.blesk.cz

Na tento úspěch jen tak nezapomene. Tereza Valentová (17), jedna z nejtalentovanějších tuzemských tenistek současnosti, dokázala vyhrát české finále a získala tak juniorský titul na Roland Garros. Je zde ještě ale další věc, na kterou…

Jan 9

Karolína Plíšková v ohradě: Uhranula klokana

Blesk.cz

Příprava na Australian Open jí nevyšla podle představ. První vrchol tenisové sezony je však nadohled, proto Karolína Plíšková (31) zůstává u protinožců. Užívá si tam volný čas navíc ve společnosti ikonických australských zvířat!

Dec 14

Plíšková provokovala u bazénu: To je ale dřina!

isport.blesk.cz

Bez práce nejsou koláče? Přesně tak, a ví to i tenisová ranařka Karolína Plíšková (31). Ve španělském Tenerife piluje od rána do večera fyzičku, driluje údery, ale když se jí vyloupne kousek toho slastného volna, hned ví, co s ním.…

Sep 2

Nejhorší v sezoně: Utrápená Plíšková bude žebříčkově až šestou Češkou…

Blesk.cz

Že už nemůže být hůř? Říkejte to Karolíně Plíškové (31)... Česká tenisová hvězda zažila další fiasko, navíc v milovaném New Yorku. Z grandslamového US Open vyhučela už po druhém zápase. Dokáže se ještě zvednout?

Jun 10

Hvězdná Karolína Muchová: Všechny její »lásky« a kámoška z Hollywoodu!

Blesk.cz

Alfons Mucha na zámku Zbiroh namaloval dvacet pláten. Jmenovec Josef v Olomouci zase k obrazu svému stvořil dceru Karolínu Muchovou (26). Světe, tu máš slovanskou tenisovou epopej! Co má česká tenistka, která srdnatě bojovala ve finále…

Jul 30

Český veslař sepsul Plíškovou: Na olympiádě nemá co dělat!

Blesk.cz

Upřímná slova, která ovšem v českém olympijském týmu zažehla rozbušku. Tenistka Karolína Plíšková (29) svým výrokem o Hrách dopálila některé kolegy… Tedy hlavně jednoho – veslaře Jakuba Podrazila (29).

Jul 13

Měla jsem moc alkoholu! Karolína Plíšková po prohraném finále ošidila nákupy

isport.blesk.cz

Slzy z londýnské trávy vystřídaly úsměvy na české antuce. Finalistka Wimbledonu Karolína Plíšková (29) se vrátila z Londýna do své pražské akademie v čupr náladě.

Jul 10

Smetánka na finále Plíškové: Navrátilová klábosila s Kate. Cruise vyvedl kolegyni!

isport.blesk.cz

Ideální předkrm před nedělním finále Euro mezi Anglií a Itálií? No přece finále dámské dvouhry na turnaji turnajů ve Wimbledonu. Londýn zkrátka žije sportem a mač mezi Karolínou Plíškovou a Ashleigh Bartyovou si v All England Clubu…

Jul 10

Karolína Plíšková dnes hraje finále Wimbledonu: Buď jako Rocky!

isport.blesk.cz

Jedna proti všem jako filmový Rocky Balboa. Tak si může připadat česká tenistka Karolína Plíšková (29) před dnešním wimbledonským finále (15:00, Eurosport 2) s Australankou Ashleigh Bartyovou (25).

Jul 9

Karolína Plíšková a její jízda Wimbledonem: Táhne ji superpozitivní tým!

Blesk.cz

Kritizovali ji, že neustále mění trenéry, hledání se ale zjevně Karolíně Plíškové vyplatilo. Konečně sestavila tým, který jí sedí, a taky na něj nešetří chválou! „Můj tým je super pozitivní, i díky nim jsem teď taková. Díky, týme!“…

Jul 8

Karolínu Plíškovou čeká wimbledonské semifinále: Chytni tu šanci!

Blesk.cz

Už jen dva kroky k absolutnímu štěstí. Tenisová hvězda Karolína Plíšková (29) si dnes zahraje semifi nále Wimbledonu a doufá, že se přiblíží grandslamovému snu. Teď, nebo nikdy!

Jun 22

České osmifinále v Maďarsku, to by byl gól... Prohra = výhra pro fanoušky!

isport.blesk.cz

Zní to sice zvláštně, ale je to tak: Jedině prohra v dnešním duelu s Anglií může českým fanouškům otevřít cestu k možné návštěvě osmifinálového zápasu Čechů!

Jun 13

Tenistka Karolína Plíšková po návratu z grandslamu v Roland Garros: Vybrala balík pro Jiříka s SMA!

Blesk.cz

Bývalé světové tenisové jedničce Karolíně Plíškové se v posledních letech na grandslamovém turnaji Roland Garros příliš nedaří. Stejně jako loni vypadla už v druhém kole. Hned po návratu se však pustila do záslužné činnosti a pořádala…

Jun 2

Karolína Plíšková se zastala smutné sestry: Sklapni, chytráku!

isport.blesk.cz

Přes dvě hodiny se potila na kurtu. V derby proti favorizované Barboře Krejčíkové (25) bojovala, co jí síly stačily, no na postup do druhého kola Roland Garros to Kristýně Plíškové (27) nestačilo. A tak se našel fanoušek, který si…

Jan 7

Tenistka Karolína Plíšková na pochybách: Priority jsou jiné, zabalí zase olympiádu?

isport.blesk.cz

Mám jet na Hry, nebo ne? Nad zapeklitým problémem dumala tenistka Karolína Plíšková (28) už loni, tehdy za ni vše »vyřešil« covid. Jenomže o rok odložené Tokio se blíží a otázka účasti světové šestky je znovu aktuální.

Aug 21

Plíšková se uvelebila na US Open: Leháro k nezaplacení!

Blesk.cz

Dostat se na tohle místo bývá téměř nemožné. Ač VIP boxy na US Open přijdou až na 2,6 milionu korun za hrací půlden, jsou vždy vyprodané. Teď má však Karolína Plíšková (28) jeden sama pro sebe.

Aug 1

Karolína Plíšková řádí v Monte Carlu: Rajcovní fotka se sexy kamarádkou!

Blesk.cz

Nejistá sezona pokračuje, a tak se Karolína Plíšková vydala do svého druhého domova v Monte Carlu, kde nejenže trénuje, ale také si najde čas na zábavu. A z fotografií, které z daňového ráje sdílí na sociálních sítích, přechází zrak.

Mar 8

Česká topmodelka Karolína Kurková: Sexy i s kočárkem!

K 35. narozeninám si topmodelka a dvojnásobná maminka Karolína Kurková (35) nadělila kočárek! Znamená to snad, že se její synové Noah Lee (3) a Tobin Jack (9) dočkají sestřičky, nebo brášky?

Feb 26

České bohyně Petra Němcová a Karolína Kurková na Oscarech: Ozdobily se šperky za miliony

Blesk.cz / Celebrity

Na mejdanech spojených s oscarovou nocí české modelky umí provokovat. Teď se Karolína Kurková (34) a Petra Němcová (39) po roce vrátily na rudý běhoun. Jedna odhalila nožky v sexy rozparku, druhá v krátké mini.

Jun 4

Další odklad: Finále České Miss v nedohlednu!

Nejdřív mělo být 10. května, pak v červnu, a už se mluví o podzimu. Slibované finále letošního ročníku soutěže krásy Česká Miss, kterou v posledních měsících otřásla změna majitelů, se rozplývá v mlze. Noví majitelé Eva Čerešňáková a…