English

Nemocná Kate na Wimbledon dorazí, ale... Krejčíkové cenu nepředala!

Blesk.cz

Plíšková se před třemi roky vedle ní rozplakala, Vondroušová si loni v její přítomnosti vychutnávala pocit nekonečného štěstí. Bára Krejčíková si ale při předávání trofejí rukou s princeznou Kate (42) nepotřásla.

More from Blesk.cz

Mar 12

Krejčíková po Českých lvech: Odešla s Kazmou!

Blesk.cz / Celebrity

V červených šatech a s elegantním účesem Aneta Krejčíková (32) na Českých lvech jen zářila! Z Rudolfina se hvězda pěti cenami ověnčeného seriálu Volha k ránu vytratila s bavičem Kazmou (38) a druhý den... Už na ní byly k poznání jen ty…

Jan 9

Karolína Plíšková v ohradě: Uhranula klokana

Blesk.cz

Příprava na Australian Open jí nevyšla podle představ. První vrchol tenisové sezony je však nadohled, proto Karolína Plíšková (31) zůstává u protinožců. Užívá si tam volný čas navíc ve společnosti ikonických australských zvířat!

Oct 12

Top 10 nejprodávanějších dresů NHL: Jednička draftu, klubové legendy i česká superstar

isport.blesk.cz

Sezóna nejlepší hokejové ligy konečně začala! Fanoušci jsou nadšení, ale hokej se pochopitelně nehraje jen pro ně. I majitelé klubů musí platit účty! S tím jde ruku v ruce prodej vstupenek televizních práv a všemožného merche a dresů. Jací…

Sep 18

Česká tenistka Krejčíková zářila v San Diegu: Netradiční odměna!

Blesk.cz

Její výraz ve tváři už nepřipomíná citrón. Už se zase směje od ucha k uchu. Tenistka Barbora Krejčíková (27) si suverénním způsobem podmanila turnaj v San Diegu a zažehnala krizi.

Sep 5

Plíšková s Krejčíkovou v roli modelek: V šatech vévodkyně

isport.blesk.cz

Na kurtech to přesvědčivé není. Jedna na nich zažila drama hollywoodských rozměrů, druhá už stačila vypadnout. Karolína Plíšková (30) s Barborou Krejčíkovou (26) i tak na US Open baví.

Aug 24

Noční hody Krejčíkové. Česká tenistka si posvítila na soupeřku i jídlo

isport.blesk.cz

Do třetice všeho dobrého. Česká tenistka Barbora Krejčíková (26) se v předchozích dvou podnicích WTA loučila po prvním kole, ale v Clevelandu postoupila! Vítězství oslavila po svém, večeří cestou na hotel. Šikovně vyřešila i problém se…

May 24

Navrátilová zpovídala české tenisové hvězdy: Co jí svěřila Kvitová?

isport.blesk.cz

Během pandemie se naučila vařit, pít víno a lenošit. Tenisová legenda Martina Navrátilová (65) to prozradila v rozhovoru pro časopis Vogue. V něm vyzpovídala i tři slavné české následovnice!

Dec 3

Leháro v Dubaji? Tenisová kometa Barbora Krejčíková sbírá po 119 zápasech síly

isport.blesk.cz

Vyplácla se na pláži a znavené tělo nechává napospas blahodárným slunečním paprskům. Tenistka Barbora Krejčíková (25) je v ráji. Po vyčerpávající sezoně má konečně volno!

Jul 13

Měla jsem moc alkoholu! Karolína Plíšková po prohraném finále ošidila nákupy

isport.blesk.cz

Slzy z londýnské trávy vystřídaly úsměvy na české antuce. Finalistka Wimbledonu Karolína Plíšková (29) se vrátila z Londýna do své pražské akademie v čupr náladě.

Jul 10

Karolína Plíšková dnes hraje finále Wimbledonu: Buď jako Rocky!

isport.blesk.cz

Jedna proti všem jako filmový Rocky Balboa. Tak si může připadat česká tenistka Karolína Plíšková (29) před dnešním wimbledonským finále (15:00, Eurosport 2) s Australankou Ashleigh Bartyovou (25).

Jul 9

Karolína Plíšková a její jízda Wimbledonem: Táhne ji superpozitivní tým!

Blesk.cz

Kritizovali ji, že neustále mění trenéry, hledání se ale zjevně Karolíně Plíškové vyplatilo. Konečně sestavila tým, který jí sedí, a taky na něj nešetří chválou! „Můj tým je super pozitivní, i díky nim jsem teď taková. Díky, týme!“…

Jul 8

Karolínu Plíškovou čeká wimbledonské semifinále: Chytni tu šanci!

Blesk.cz

Už jen dva kroky k absolutnímu štěstí. Tenisová hvězda Karolína Plíšková (29) si dnes zahraje semifi nále Wimbledonu a doufá, že se přiblíží grandslamovému snu. Teď, nebo nikdy!

Jun 2

Karolína Plíšková se zastala smutné sestry: Sklapni, chytráku!

isport.blesk.cz

Přes dvě hodiny se potila na kurtu. V derby proti favorizované Barboře Krejčíkové (25) bojovala, co jí síly stačily, no na postup do druhého kola Roland Garros to Kristýně Plíškové (27) nestačilo. A tak se našel fanoušek, který si…

Apr 29

České slzy v Madridu: Tenistka Kvitová objímala plačící Bouzkovou!

Blesk.cz

Pořádné emoce přinesl už zápas prvního kola ženského tenisového turnaje v Madridu. Petra Kvitová (31) v něm porazila krajanku Marii Bouzkovou (22), ovšem na žádné juchání nálada nebyla.

Oct 17

Největší české důlní neštěstí: Na dole Barbora zahynulo 30 horníků, těla vytáhli až po půl roce

www.blesk.cz

Tři desítky lidských životů si před 30 lety vyžádalo nejhorší důlní neštěstí v české polistopadové historii, které postihlo karvinský Důl Barbora. Krátce po čtvrté hodině odpoledne 18. října 1990 tam vybuchl zhruba 650 metrů pod zemí metan…

Sep 4

Trudný osud české královny: Barbora byla ve 12 letech vdovou, na svého »krále bene« čekala celý život

www.blesk.cz

Na Pražském hradě se vystřídal bezpočet českých kněžen, královen i prvních dam. Dokonce bychom ale v jeho sáhodlouhé historii narazili na jednu českou královnu, která jej nikdy ani nenavštívila. Ostatně Prahu znala také jen z doslechu – a…

Aug 1

Karolína Plíšková řádí v Monte Carlu: Rajcovní fotka se sexy kamarádkou!

Blesk.cz

Nejistá sezona pokračuje, a tak se Karolína Plíšková vydala do svého druhého domova v Monte Carlu, kde nejenže trénuje, ale také si najde čas na zábavu. A z fotografií, které z daňového ráje sdílí na sociálních sítích, přechází zrak.

Jan 26

Japonsko i Austrálie: Barbora byla první česká cestovatelka, která putovala kolem světa

www.blesk.cz

Barbora Markéta Eliášová (1874 až 1957), první česká cestovatelka, která objela svět, se narodila v malé moravské vesnici Jiříkovice u Brna. O výjimečné ženě vypráví interaktivní výstava v Moravské zemské knihovně, která potrvá do 15.…

Mar 8

Česká topmodelka Karolína Kurková: Sexy i s kočárkem!

K 35. narozeninám si topmodelka a dvojnásobná maminka Karolína Kurková (35) nadělila kočárek! Znamená to snad, že se její synové Noah Lee (3) a Tobin Jack (9) dočkají sestřičky, nebo brášky?

Feb 26

České bohyně Petra Němcová a Karolína Kurková na Oscarech: Ozdobily se šperky za miliony

Blesk.cz / Celebrity

Na mejdanech spojených s oscarovou nocí české modelky umí provokovat. Teď se Karolína Kurková (34) a Petra Němcová (39) po roce vrátily na rudý běhoun. Jedna odhalila nožky v sexy rozparku, druhá v krátké mini.