English

Zeman na Hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců

Deník.cz / Z domova 12 sources

Praha, Brno – Prezident Miloš Zeman v úterý na Pražském hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců. Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (za ANO) při jejich nominaci zohlednil dlouhodobou přetíženost některých soudů. Posily by měly zamířit…

Zeman jmenoval 31 nových soudců

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jmenoval 31 nových soudců a soudkyň. Celkem 21 žen a deset mužů zamíří hlavně na okresní soudy v působnosti krajských soudů v Brně, Ostravě a Ústí nad Labem.

Zeman jmenoval 31 nových soudců

Novinky.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman v úterý na Pražském hradě jmenoval do funkce 31 nových soudců. Informoval o tom jeho mluvčí Jiří Ovčáček.

Zeman jmenoval 31 nových soudců a soudkyň, míří hlavně do krajů

Celkem 21 žen a deset mužů zamíří hlavně na okresní soudy v působnosti krajských soudů v Brně, Ostravě a Ústí nad Labem.

Zeman na Hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců

ČeskéNoviny.cz

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců. Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (za ANO) při jejich nominaci zohlednil dlouhodobou přetíženost...

Zeman jmenoval 31 nových soudců a soudkyň

E15.cz / Zprávy

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jmenoval 31 nových soudců a soudkyň. Celkem 21 žen a deset mužů zamíří hlavně na okresní soudy v působnosti krajských soudů v Brně, Ostravě a Ústí nad Labem. Jednoho nového kolegy se dočkají…

Prezident Zeman na Hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců

ParlamentniListy.cz

Prezident Miloš Zeman dnes na Pražském hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců. Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (za ANO) při jejich nominaci zohlednil dlouhodobou přetíženost některých soudů. Posily by měly zamířit hlavně na okresní…

Zeman jmenuje přes třicet nových soudkyň a soudců

www.tyden.cz

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenuje v úterý 31 nových soudkyň a soudců. Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (za ANO) při jejich nominaci zohlednil dlouhodobou přetíženost některých soudů.

Prezident jmenoval nové soudce, půjdou na Moravu a sever Čech

www.ceskatelevize.cz

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval 21 nových soudkyň a deset soudců. Zamíří především na jižní a severní Moravu a také do severních Čech. Jeden z nových soudců bude pracovat na Nejvyšším správním soudě.

Top Related Stories
341

Nov 20

Sobotka: Prezident Zeman šíří strach a nenávist. Naštval všechny v ČSSD

Aktuálně.cz open event

Premiér Bohuslav Sobotka se ostře vymezil proti Miloši Zemanovi za jeho vystoupení na Albertově.

Nov 18

Dienstbier: Zeman pomáhá vytvářet podhoubí pro fašizaci Česka

Praha - Prezident Miloš Zeman pomáhá vytvářet podhoubí pro fašizaci české společnosti, je přesvědčen ministr pro legislativu a lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD). Některé výroky...

Nov 12

Miloš Zeman si v Brně zapálil. Hrad to stálo 15 tisíc korun

iDNES.cz open event

Zakouřit si v nekuřácké restauraci? Prezidentské privilegium, ovšem za příplatek. Miloš Zeman si při návštěvě Brna zapálil v jednom z nejluxusnějších podniků města. Měl to předem dohodnuté, Hrad však výjimka stála 15 tisíc korun.

Nov 12

Zeman si notoval se Zemanem: Zločin se nesmí vyplácet

Spanilou jízdu po nejvyšších justičních institucích podnikl ve čtvrtek prezident Miloš Zeman. Společnou řeč našel mimo jiné s nejvyšším státním zástupcem Pavlem Zemanem. Shodli se na tom, že zločin se nesmí vyplácet.

Nov 12

Zeman zahájil návštěvu Brna, tématem je justice

Brno - Hlavně problémům soudnictví věnuje prezident Miloš Zeman dnešní návštěvu Brna. Zahájil ji u Ústavního soudu, jehož personální obměnu v uplynulých dvou letech dirigoval.

Nov 12

Zeman v Brně jako první prezident navštíví sídlo správního soudu

Brno - Prezident Miloš Zeman dnes jako první česká hlava státu navštíví Nejvyšší správní soud (NSS) v Brně. Cílem jednodenní cesty prezidenta do justiční metropole budou také Ústavní...

Nov 10

Zeman na Hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců

Praha, Brno – Prezident Miloš Zeman v úterý na Pražském hradě jmenuje 31 nových soudkyň a soudců. Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (za ANO) při jejich nominaci zohlednil dlouhodobou přetíženost některých soudů. Posily by měly zamířit…

Nov 8

Zeman dorazí na Albertov v době demonstrace proti islámu

Praha - Prezident Miloš Zeman si připomene události 17. listopadu 1939 a 1989 na pražském Albertově v době, kdy tam bude demonstrace Bloku proti islámu. Jeho mluvčí Jiří Ovčáček v diskusním...

Nov 7

Zeman se účastní sjezdu SPO, podpořil přímou volbu hejtmanů a starostů

Praha – Starostové a hejtmani by měli být voleni přímo. Na sněmu Strany práv občanů (SPO) tento nápad podpořil prezident Miloš Zeman. On sám je přitom prvním českým přímo voleným prezidentem.

Nov 5

Zeman 17. listopadu s Konvičkou na akci antiislamistů?

Týden.cz open event

UVNITŘ VIDEO. Při oslavách státního svátku 17. listopadu se bude demonstrovat pro migraci i proti uprchlíkům. Mělo by se konat i shromáždění proti prezidentu Miloši Zemanovi.

Nov 4

GIBS řídí 17 členů vlády, a nikdo nemá čas, varoval Zeman

Lanškroun (Orlickoústecko) - Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) by měla být podřízena ministerstvu vnitra. Dnes to novinářům řekl prezident Miloš Zeman.

Nov 3

Řečmi o migraci vyvoláváte paniku, kárá Zemana PEN klub

Prezident Miloš Zeman vyvolává u veřejnosti strach z uprchlíků a zpochybňuje společenské autority, jakými jsou úřad ombudsmana či orgány OSN.

Oct 28

Prezident Zeman vyznamenal 35 osobností. Nechybí mezi nimi podnikatelé, sportovci či politici

IHNED.cz open event

Letos udílel Miloš Zeman státní vyznamenání již potřetí.

Oct 28

Živě: Zeman poděkoval rektorům, kteří nepřijdou na udělení vyznamenání. Uvolnili místo v sále, řekl

IHNED.cz open event

Prezident Miloš Zeman u příležitosti státního svátku položí věnec u hrobu T.G.Masaryka a jmenuje nové generály.