English

Syrská armáda stojí u bran historické Palmýry

Týden.cz / Zahraničí 6 sources

Syrské jednotky stojí u bran historické Palmýry, kterou drží od loňského května radikálové z Islámského státu. Informovala o tom organizace syrských ochránců lidských práv.

Asad stojí na předměstí Palmýry, ofenzivu podporují ruská letadla

iDNES.cz / Zprávy

Syrské jednotky stojí u bran historické Palmýry, kterou drží od loňského května radikálové z Islámského státu (IS). Informovala o tom organizace syrských ochránců lidských práv (SOHR). Syrské vojáky prý podporuje ruské letectvo. Fotografie…

Syrská armáda se probila k Palmýře, IS hrozí ztráta dalšího území

Damašek - Podle informací syrských ochránců lidských práv (SOHR) se Asadova armáda nachází u bran Palmýry. Toto město drží od května 2015 Islámský stát. Radikálové v něm zničili mnoho vzácných památek z dob antiky.

Syrská armáda bojující proti islamistům stojí u bran historické Palmýry

Deník.cz / Ze světa

Damašek – Syrské jednotky stojí u bran historické Palmýry, kterou drží od loňského května radikálové z Islámského státu (IS). Informovala o tom dnes organizace syrských ochránců lidských práv (SOHR).

Syrská armáda je před branami Palmýry

Echo24.cz / Svět

Syrské jednotky stojí u bran historické Palmýry, kterou drží od loňského května radikálové z Islámského státu (IS). Informovala o tom ve středu organizace syrských ochránců lidských práv (SOHR).

Syrská armáda bojující proti IS stojí u bran historické Palmýry

www.ceskenoviny.cz

Damašek - Syrské jednotky stojí u bran historické Palmýry, kterou drží od loňského května radikálové z Islámského státu (IS). Informovala o tom dnes organizace syrských ochránců lidských...

Top Related Stories
95

Apr 3

Syrské armáda dobyla město Karjatajn, poslední baštu islamistů

Damašek/Bagdád Syrské vládní síly zaznamenaly další úspěch v tažení proti extremistům z Islámského státu (IS). Týden po dobytí historické Palmýry vojáci získali plně pod kontrolu i město Karjatajn, jednu z posledních bašt islamistů v…

Mar 28

Pyrotechnici odstraňují miny z dobyté syrské Palmýry, odborníci hodnotí napáchané škody + VIDEO

Damašek – Syrské jednotky po několika dnech boje dobyly syrské město Palmýra. Po vojácích do ulic historického města nastoupily jednotky pyrotechniků, které odstraňují nastražené nálože.

Mar 27

Asadova armáda hlásí dobytí Palmýry, jde prý o začátek pádu Islámského státu

E15.cz open event

Syrské vládní jednotky dobyly celé město Palmýra a tvrdí, že z něj vyhnaly bojovníky radikálního hnutí Islámský stát (IS). Islamisté historické město ovládali od loňského května. Podle syrského generála je dobytí Palmýry velkou ranou pro…

Mar 27

Vyhnali jsme Islámský stát a zabili 400 džihádistů. Syrští vojáci dobyli město Palmýra

Aktuálně.cz open event

Syrské armádě při dobývání Palmýry pomáhalo v poslední době ruské letectvo.

Mar 26

Syrská armáda vede prý nejtěžší boje v dobývání Palmýry

Týden.cz open event

Syrské vládní jednotky pokračují na několika frontách v dobývání města Palmýra. Podle Syrské organizace pro lidská práva, která situaci v Sýrii monitoruje z Británie, mají vojáci pod kontrolou třetinu města, zejména na západě a severu.

Mar 25

U syrské Palmýry zuří těžké boje, město stále drží radikálové z Islámského státu

Na předměstí historického syrského města Palmýra zuří tvrdé boje mezi oddíly Islámského státu (IS) a syrskými jednotkami, které se od počátku března snaží město dobýt. Podle agentury SANA se armádě podařilo obsadit několik návrší v okolí…

Mar 24

Syrská armáda vstoupila do Palmýry. Islamisté mají být poraženi do 48 hodin

Damašek - Syrské jednotky vstoupily do Palmýry, kterou chtějí dobýt z rukou Islámského státu. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na syrskou státní televizi. Bitva o historické město začala 7. března.

Mar 23

Syrská vojska pronikla na okraj Palmýry

Syrská vládní vojska a provládní milice bojující s radikály z organizace Islámský stát ve středu pronikly až na okraj starobylého města Palmýra. Uvedla to agentura AFP s odvoláním na exilovou organizaci SOHR monitorující dění v Sýrii.

Mar 23

Syrská armáda stojí u bran historické Palmýry

Syrské jednotky stojí u bran historické Palmýry, kterou drží od loňského května radikálové z Islámského státu. Informovala o tom organizace syrských ochránců lidských práv.

Mar 21

U Palmýry se tvrdě bojuje, zasahují i ruská letadla

Novinky.cz open event

Rusko i po stažení většiny letadel pokračuje v intenzivních náletech na pozice Islámského státu v Rakce a v okresu Tadmur, kde leží historická Palmýra. O ni se tvrdě bojuje. O náletech informovala v neděli agentura AP a v pondělí také…

Mar 21

Řež u Palmýry: Islámský stát odvrátil útok, padlo 26 Asadových vojáků

Damašek - Při právě probíhající bitvě o syrskou Palmýru kladou bojovníci Islámského státu tuhý odpor. Dnes zahynulo nejméně 26 provládních vojáků.