English

Švýcarky v plné síle. Ve Fed Cupu nastoupí proti Češkám také Hingisová

iDNES.cz 5 sources

Švýcarský tým pro semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám tvoří Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Martina Hingisová a Viktorija Golubicová. Utkání se bude hrát v Lucernu 16. a 17. dubna.

Hingisová vyzve Češky. Švýcarská legenda je v nominaci na semifinále

Aktuálně.cz

Švýcarský tým pro semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám tvoří Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Martina Hingisová a Viktorija Golubicová.

Švýcarky vyrukují na Češky v semifinále Fed Cupu i s Hingisovou

Sport.cz

Švýcarský tým pro semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám tvoří Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Martina Hingisová a Viktorija Golubicová. Utkání se bude hrát v Lucernu 16. a 17. dubna.

Švýcarsko půjde na Češky v plné síle. V nominaci je i Hingisová

Praha – Se všemi hvězdami vyrukují švýcarské tenistky v semifinále Fed Cupu na Česko. V nominaci jsou Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Martina Hingisová a Viktorija Golubicová. Utkání se bude hrát v Lucernu 16. a 17. dubna.

Hvězda do čtyřhry. Švýcarky vyrukují na české tenistky i s Hingisovou

Deník.cz / Sport

Praha - Hodně tvrdý oříšek čeká v semifinále Fed Cupu české tenistky. Švýcarsky nastoupí ve složení Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Martina Hingisová a Viktorija Golubicová. Utkání se bude hrát v Lucernu 16. a 17. dubna.

Top Related Stories
280

Apr 17

Plíšková s Hradeckou bojují o finále Fed Cupu v deblu proti Hingisové

České tenistky bojují o další postup do finále Fed Cupu v závěrečné čtyřhře. Po vítězství Karolíny Plíškové nad Timeou Bacsinszkou 6:4, 6:2 sice vedly v Lucernu nad Švýcarskem 2:1, jenže Viktorija Golubicová následně zvládla i svou druhou…

Apr 17

Fed Cup: Strýcová si hladce poradila s Bacsinszkou, jednička týmu Plíšková selhala se 129. tenistkou na světě

Lucern - O tomto víkendu se ve švýcarském Lucernu koná semifinále mezinárodního tenisového turnaje žen Fed Cupu. Reprezentace země helvetského kříže hostí svěřenkyně nehrajícího kapitána Petra Pály, který se musí obejít hned bez dvou jmen…

Apr 16

Bacsinszká střídala slzy smutku a štěstí. Semifinále Fed Cupu rozhodne druhý den

Celkem předpokládaný stav ale naprosto neočekávaný průběh přinesl první den fedcupového utkání ve Švýcarském Lucernu. Z Češek překvapivě prohrála Karolína Plíšková, domácí favoritka zase úvodní porážku oplakala.

Apr 16

Živě Fed Cup: Švýcarsko - Česko, švýcarská dvojka podává na vítězství v zápase

Sledujte online reportáž z prvního hracího dne semifinále Fed Cupu, české tenistky nastoupí proti domácímu Švýcarsku.

Apr 16

Trenér Plíškové: Z posledního Fed Cupu přijela Kája úplně vyřízená

Chladnokrevná bomberka Karolína Plíšková loni drze pronikla do tenisové špičky. Teď se v ní snaží zabydlet. „Její nejlepší rok teprve přijde,“ říká o ní trenér Jiří Vaněk.

Apr 16

Strýcová nikdy nevyhrála zahajovací duel Fed Cupu mimo Česko, v Luzernu to chce změnit

České tenistky začnou bojovat o další finálovou účast ve Fed Cupu a jako první z nich se v duelu ve švýcarském Lucernu představí Barbora Strýcová. Čerstvá třicátnice se od třinácti hodin utká s domácí favoritkou Timeou Bacsinskou a bude se…

Apr 15

O první bod proti Švýcarkám zabojuje Strýcová. Plíšková bude jasnou favoritkou

Barbora Strýcová zahájí boj českých obhájkyň titulu o postup do dalšího finále tenisového Fed Cupu. Světová třiatřicítka nastoupí v sobotu k úvodní dvouhře semifinále ve Švýcarsku proti Timee Bacsinszké. První zápas začne v Lucernu ve 13…

Apr 14

Pála má o singlistkách jasno, ale chce držet Švýcarky v nejistotě

Sport.cz open event

Kapitán Petr Pála má před semifinále Fed Cupu ve Švýcarsku jasno o nominaci do sobotních dvouher, ale sestavu oznámil jen tenistkám. V Lucernu chce soupeřky držet v nejistotě, koho ze své čtveřice pošle na kurt, i když se dá tušit, že…

Apr 13

Diskotéka na Fed Cupu. Tenistkám hraje i Nafrněná

Nezvyklý doprovod mají tenistky při rozehrávání před tréninky na semifinále Fed Cupu ve Švýcarsku. Z reproduktorů nad kurtem v hale lucernského výstaviště hráčkám znějí různé písničky.

Apr 11

Plíšková kamarádku Bencicovou lituje. Ale teď jsme lehké favoritky, říká

S vědomím role favoritek odletěly české tenistky na semifinále Fed Cupu. Obhájkyně titulu čeká o víkendu v Lucernu souboj se Švýcarkami, z jejichž sestavy vypadla kvůli zranění světová desítka Belinda Bencicová.

Apr 10

Úleva pro Češky. Švýcarkám bude chybět hvězda Bencicová

Švýcarským tenistkám bude v semifinále Fed Cupu proti českým obhájkyním trofeje chybět zraněná jednička Belinda Bencicová. Kvůli problémům se zády čekají desátou hráčku světového žebříčku až čtyři týdny klidu. Zápas se bude hrát o příštím…

Apr 6

Švýcarky v plné síle. Ve Fed Cupu nastoupí proti Češkám také Hingisová

iDNES.cz open event

Švýcarský tým pro semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám tvoří Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Martina Hingisová a Viktorija Golubicová. Utkání se bude hrát v Lucernu 16. a 17. dubna.