English

Úřady budou od ledna kontrolovat, čím topíte v kotli. Zeman novelu podepsal

EuroZprávy.cz / Zprávy z domova 7 sources

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes podepsal novelu, která umožní úřadům od ledna více kontrolovat, čím lidé topí v kotlích. Pravice pokládá zákon za omezování domovní svobody a zvažuje stížnost k Ústavního soudu.

Úředníci budou moci kontrolovat, čím lidé doma topí. Zeman podepsal novelu

Prezident Miloš Zeman podepsal pět zákonů. Jde například o novelu zákona o ochraně ovzduší. Ta umožní úřadům kontrolovat, čím lidé doma topí. Svůj podpis připojil také pod novelu o pomoci v hmotné nouzi či změnu zákona o pozemních…

Úředníci budou lézt do domů a kontrolovat, čím lidé topí. Zákon podepsal Zeman

Blesk.cz

Úřady dostanou pravomoc kontrolovat, čím lidé topí doma v kotlích, a udělovat za prohřešky pokuty. Novelu o ochraně ovzduší, jež to předpokládá, v úterý podepsal prezident Miloš Zeman, informoval Hrad. Proti vládní předloze vystupovali…

Od ledna mohou úřady kontrolovat domácí kotle. Prezident podepsal novelu

iDNES.cz / Zprávy

Úřady dostanou pravomoc kontrolovat, čím lidé topí doma v kotlích, a udělovat za prohřešky pokuty. Předpokládá to novela o ochraně ovzduší, kterou v úterý podepsal prezident Miloš Zeman.

Úřady budou moci kontrolovat, čím lidé topí. Novelu podepsal Zeman

E15.cz / Zprávy

Úřady dostanou pravomoc kontrolovat, čím lidé topí doma v kotlích, a udělovat za prohřešky pokuty. Novelu o ochraně ovzduší, jež to předpokládá, dnes podepsal prezident Miloš Zeman, informoval Hrad.

Úředníci budou moci přijít k lidem domů zkontrolovat, čím topí v kotli. Novelu podepsal prezident

IHNED.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman podepsal novelu o ochraně ovzduší. Začne platit od ledna.

Top Related Stories
109

Nov 11

Schapiro na Hradě byl, mluvili jsme spolu, potvrdil i Zaorálek. Zeman se velvyslanci omluvil

Prezident Miloš Zeman ve středu uvedl, že se velvyslanec USA Andrew Schapiro "jako téměř jediný z velvyslanců" nezúčastnil oslavy vzniku republiky ve Vladislavském sále.

Nov 11

Zeman o velvyslanci Schapirovi: Lhavý stařík udělal mezinárodní malér

Reflex.cz open event

Bujná fantazie prezidenta Miloše Zemana zadělala na opravdu velkou mezinárodní ostudu. Na malér, který může naši již tak bezvýznamnou zemi vystavit globálnímu posměchu.

Nov 9

Zeman bude v roce 2018 znovu kandidovat, naznačil Ovčáček

Praha - Spojené státy mají volby hlavy státu za sebou a Českou republiku je čekají až za necelé dva roky, i přesto se už nyní živě diskutuje o tuzemských kandidátech. Jedním z nich by mohl být i současný prezident Miloš Zeman.

Nov 1

Úřady budou od ledna kontrolovat, čím topíte v kotli. Zeman novelu podepsal

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes podepsal novelu, která umožní úřadům od ledna více kontrolovat, čím lidé topí v kotlích. Pravice pokládá zákon za omezování domovní svobody a zvažuje stížnost k Ústavního soudu.

Oct 25

Zeman letos vyznamená režiséra Kačera či ekonoma Komárka

Praha- Státní vyznamenání letos 28. října z rukou prezidenta Miloše Zemana převezme spolu s několika desítkami dalších osobností například i divadelní režisér a herec Jan Kačer.

Oct 18

Zeman se přidává k Babišovi. Neví, k čemu je nutný Senát. Nic se rušit nebude, vzkázal Sobotka

IHNED.cz open event

Podle prezidenta Miloše Zemana je otázkou, zdali Česko vůbec potřebuje Senát.

Oct 17

Vondra: Zeman ani Babiš nedokážou rozbít demokratický systém v ČR

Praha - Prezident Miloš Zeman ani vicepremiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nedokážou rozbít demokratický systém v Česku. Na mezinárodní konferenci Forum 2000 v Praze to dnes řekl...