English

Muslimové odsoudili útok v Berlíně: Sémě zla mezi náboženstvími nesmí vyklíčit

EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa 3 sources

Berlín - Ústřední rada muslimů v Německu (ZMD) odsoudila teroristický čin v Berlíně, při kterém přišlo v pondělí o život 12 osob a 48 jich utrpělo zranění.

Útok v Berlíně odsoudila Ústřední rada muslimů v Německu

Deník.cz / Ze světa

Berlín - Pondělním útokem na vánoční trh v Berlíně, který si vyžádal 12 mrtvých a 48 zraněných, je "zděšena" Ústřední rada muslimů v Německu (ZMD). Podle DPA to dnes řekl předseda rady Aiman Mazyek.

Útok v Berlíně odsoudila Ústřední rada muslimů v Německu

Pondělním útokem na vánoční trh v Berlíně, který si vyžádal 12 mrtvých a 48 zraněných, je "zděšena" Ústřední rada muslimů v Německu (ZMD). Řekl to předseda rady Aiman Mazyek.

Top Related Stories
242

Dec 23

Českou obětí teroru v Berlíně je Plzeňanka Naďa

Plzeň, Berlín - Jednou z 12 obětí pondělního atentátu na vánoční trh v centru Berlína je i česká občanka, Plzeňanka Naďa Čižmárová. Do Berlína se odstěhovala před dvěma lety za prací.

Dec 23

Obětí teroristického masakru v Berlíně byla i Češka, oznámilo MZV dle výsledků testů DNA

EuroZprávy.cz open event

Berlín, Praha - Česká občanka byla jednou z obětí teroristického útoku v Berlíně. Ve čtvrtek o tom informovalo české ministerstvo zahraničních věcí. Lubomír Zaorálek v pátek 23. prosince 2016 uskuteční briefing, na němž bude informovat o…

Dec 22

Charlie Hebdo krutě žertuje, na titulce zesměšnil opatření po útoku v Berlíně

Berlín - Německá verze francouzského týdeníku Charlie Hebdo, který se znám svou nevybíravou ironií, dnes vyšla s kresbou, která zesměšňuje bezpečnostní opatření po pondělním útoku na vánoční trhy v Berlíně.

Dec 21

Gauck navštívil v nemocnici zraněné z útoku v Berlíně

Berlín - Německý prezident Joachim Gauck dnes v berlínské nemocnici Charité navštívil pacienty, kteří utrpěli zranění během pondělního útoku na vánoční trh. Atentát si vyžádal 11 obětí, dvanáctou byl polský řidič kamionu.

Dec 21

Seehofer čelí kritice kvůli vyjádření k útoku v Berlíně

Berlín - Předseda Křesťanskosociální unie (CSU) a zároveň bavorský premiér Horst Seehofer v úterý vyzval k přehodnocení a změně dosavadní migrační politiky Německa. Ihned se na něj snesla kritika, že zneužil pondělního masakru v Berlíně k…

Dec 20

Vánoční trhy v Berlíně jsou dnes zavřené, v zemi ale pokračují

Berlín - Vánoční trhy v Berlíně zůstanou dnes z piety k 12 pondělního útoku zavřené. Všude jinde v Německu ale pokračují. Berlín nebude rušit velkou silvestrovskou oslavu u Braniborské brány.

Dec 20

Muslimové odsoudili útok v Berlíně: Sémě zla mezi náboženstvími nesmí vyklíčit

Berlín - Ústřední rada muslimů v Německu (ZMD) odsoudila teroristický čin v Berlíně, při kterém přišlo v pondělí o život 12 osob a 48 jich utrpělo zranění.

Dec 20

Syrský uprchlík byl svědkem útoku v Berlíně. Teď otevřeně promluvil

Berlín – Ohledně šokujícího útoku na vánočních trzích v Berlíně se ví stále velmi málo. Deutsche Welle přineslo rozhovor se syrským uprchlíkem, který byl svědkem incidentu. K situaci se už vyjádřil i Trump.

Dec 20

Mezi oběťmi masakru v Berlíně patrně nejsou Češi, MZV je otřeseno barbarským útokem

Berlín - Mezi zraněnými ani mrtvými po pondělním masakru v Berlíně patrně nejsou žádní Češi. MZV ČR je otřeseno barbarským útokem na návštěvníky vánočního trhu a ostře jej odsuzuje.

Dec 19

Do lidí na vánočním trhu v Berlíně vjel náklaďák, devět mrtvých. Pachatel zadržen

Novinky.cz open event

Na vánoční trh na náměstí Breitscheidplatz v německé metropoli Berlín vjelo nákladní auto, napsal server německého týdeníku Focus. Podle prvních informací je na místě devět mrtvých a nejméně 50 zraněných. Policie krátce před desátou večer…