English

Nakládal je s pěti zásahy nejlepším střelcem play off KHL. Jeho Jaroslavl ale prohrála

Aktuálně.cz 4 sources

Jakub Nakládal se s pěti góly vyšvihl na první místo mezi střelci play off KHL. Přesto jeho Jaroslavl první čtvrtfinále na ledě CSKA Moskva ztratila.

Nakládal dal dva góly a je nejlepším střelcem play off KHL

Sport.cz

bránce Jakub Nakládal vstřelil v úvodním čtvrtfinále Kontinentální hokejové ligy dva góly a posunul se na pozici nejlepšího střelce play off, ale porážku Jaroslavle na ledě CSKA Moskva neodvrátil. Nejlepší tým základní části zvítězil 4:2.

Obránce Nakládal dal dva góly a je nejlepším střelcem play-off KHL

iDNES.cz

Český obránce Jakub Nakládal zaznamenal v úvodním čtvrtfinále Kontinentální hokejové ligy dva góly a posunul se na pozici nejlepšího střelce play-off. I tak ale porážku Jaroslavle na ledě CSKA Moskva neodvrátil. Nejlepší tým základní části…

Nakládal je nejlepším střelcem play-off, porážku Jaroslavle neodvrátil

Týden.cz / Sport

Obránce Jakub Nakládal vstřelil v úvodním čtvrtfinále Kontinentální hokejové ligy dva góly a posunul se na pozici nejlepšího střelce play off, ale porážku Jaroslavle na ledě CSKA Moskva neodvrátil. Nejlepší tým základní části zvítězil 4:2.

Top Related Stories
22

Mar 14

Nakládal znovu skóroval, jeho Jaroslavl srovnala sérii s CSKA

Aktuálně.cz open event

Český obránce Jakub Nakládal z Jaroslavle se pošesté trefil v play off KHL a dopomohl tak k vyrovnání čtvrtfinálové série s CSKA Moskva.

Mar 10

Jaroslavl vyrovnala sérii s hokejisty CSKA, Nakládal má další bod

Aktuálně.cz open event

Obránce Jakub Nakládal pomohl jednou asistencí hokejistům Jaroslavle zvítězit ve druhém utkání čtvrtfinále play off Kontinentální ligy na ledě CSKA Moskva 4:3. Lokomotiv tak vyrovnal sérii s nejlepším týmem základní části na 1:1. Nakládal…

Mar 8

Nakládal je s pěti zásahy nejlepším střelcem play off KHL. Jeho Jaroslavl ale prohrála

Jakub Nakládal se s pěti góly vyšvihl na první místo mezi střelci play off KHL. Přesto jeho Jaroslavl první čtvrtfinále na ledě CSKA Moskva ztratila.

Mar 1

V západní konferenci KHL jsou známi čtvrtfinalisté. Dál jde i Nakládalova Jaroslavl

Osmifinálové série v západní konferenci KHL dramatické nebyly. Na hladké postupy Petrohradu a moskevského CSKA navázaly Jaroslavl a Dynamo Moskva.

Feb 27

Petrohrad a CSKA jsou prvními postupujícími v play off KHL

Aktuálně.cz open event

Hokejisté Petrohradu a CSKA Moskva jsou prvními účastníky čtvrtfinále Kontinentální ligy. Dva nejlepší kluby základní části soutěže uzavřely série prvního kola play off v nejkratším možném čase čtvrtou výhrou. Petrohrad zvítězil na ledě…

Feb 23

Nakládal v KHL oslavil narození syna gólem, trefil se i Jeřábek

iDNES.cz open event

Do utkání naskočil jen několik hodin poté, co mu manželka porodila syna Alexe. A Jakub Nakládal slavil čerstvé dvojnásobné otcovství přesilovkovým gólem. Český hokejový obránce se tak podílel na vysokém vítězství Jaroslavle nad Dinamem…