English

Němečtí Turci o trestu smrti hlasovat nebudou, vzkázala Merkelová

E15.cz / Zprávy 8 sources

Turkům žijícím v Německu nebude umožněno hlasovat v žádném referendu o obnovení trestu smrti v Turecku. Prohlásila to kancléřka Angela Merkelová v rozhovoru, který s ní dnes odvysílala rozhlasová a televizní stanice WDR.

O trestu smrti tu hlasovat nebudete, vzkázala německým Turkům Merkelová

Deník.cz

Turci žijící v Německu nebudou moci v žádném referendu hlasovat o znovuzavedení trestu smrti, prohlásila dnes v rozhovoru s rozhlasovou stanicí WDR německá kancléřka Angela Merkelová.

Merkelová Turkům: O trestu smrti u nás hlasovat nebudete

Turkům žijícím v Německu nebude umožněno hlasovat v žádném referendu o obnovení trestu smrti v Turecku.

Německo nepovolí Turecku, aby se na jeho ambasádách hlasovalo o trestu smrti. "Naprosto jej odmítáme," řekla Merkelová

IHNED.cz

Turecko v roce 2004 zrušilo trest smrti v rámci snah stát se členem EU, teď se mluví o jeho obnovení.

Referendum o trestu smrti? Merkelová zatrhla Turkům v Německu hlasovat

Berlín - Turecko zvažuje referendum o znovuzavedení trestu smrti. Pokud na hlasování opravdu dojde, nebudou v něm smět hlasovat Turci žijící v Německu. Oznámilo to dnes kancléřka Angela Merkelová. Hrdelní trest je ve všech zemích Evropské…

Hlasování o trestu smrti v Německu? Merkelová ho Turkům zatrhla

Blesk.cz

Turkům žijícím v Německu nebude umožněno hlasovat v žádném referendu o obnovení trestu smrti v Turecku. Prohlásila to kancléřka Angela Merkelová v rozhovoru, který s ní v úterý odvysílala rozhlasová a televizní stanice WDR.

Merkelová: O trestu smrti v Německu Turci rozhodovat nebudou

Forum24

Berlín 9. května – Turkům žijícím v Německu nebude umožněno hlasovat v žádném referendu o obnovení trestu smrti v Turecku. Prohlásila to kancléřka Angela Merkelová v rozhovoru, který s ní dnes odvysílala rozhlasová a televizní stanice WDR.…

O trestu smrti se v naší zemi hlasovat nebude, vzkázala Merkelová Turkům

Turci žijící v Německu nebudou moci hlasovat v případném referendu o obnovení trestu smrti v Turecku. V rozhovoru pro rozhlasovou a televizní stanici WDR to potvrdila kancléřka Angela Merkelová. Zároveň ale uvedla, že Evropa nemůže Ankaru…

Top Related Stories
41

May 9

Němečtí Turci o trestu smrti hlasovat nebudou, vzkázala Merkelová

Turkům žijícím v Německu nebude umožněno hlasovat v žádném referendu o obnovení trestu smrti v Turecku. Prohlásila to kancléřka Angela Merkelová v rozhovoru, který s ní dnes odvysílala rozhlasová a televizní stanice WDR.

May 5

Hlasovat o trestu smrti? Německo to místním Turkům nedovolí

Německá vláda by neumožnila na německém území hlasovat v tureckém referendu o znovuzavedení trestu smrti v Turecku. V Německu nelze hlasovat o věci, která je v rozporu s ústavou.

Apr 30

Merkelová u Saúdů. Přijde řeč na uprchlíky i práva žen

Německá kancléřka Angela Merkelová přicestovala na návštěvu Saúdské Arábie. Očekává se, že bude na místní představitele vyvíjet tlak v řadě citlivých otázek, včetně řešení uprchlické krize či dodržování lidských práv.

Apr 27

Konec iluzí. Po brexitu nebudete mít stejná práva, varuje Brity Merkelová

Ve Velké Británii mají mnozí lidé o vystoupení z Evropské unie velké iluze, prohlásila ve čtvrtek ve Spolkovém sněmu německá kancléřka Angela Merkelová. Země po vystoupení z Unie ale nemůže a nebude mít stejná práva jako člen EU, varovala.

Apr 26

Policisté v celém Německu by měli mít stejné pravomoci, žádá Merkelová

Berlín – Německé vládní strany CDU a CSU dnes v Berlíně jednaly o vnitřní bezpečnosti. Kancléřka Angela Merkelová například trvá na tom, že strážci zákona ve všech německých spolkových zemích by měli mít stejné pravomoci při potírání…