English

VIDEO:Další ztráta. S Tour se po pádu rozloučil i Saganův kolega Majka

Týden.cz / Sport 3 sources

Po hvězdném Peteru Saganovi přišel cyklistický tým Bora-Hansgrohe na Tour de France i o lídra Rafala Majku. Polský vrchař odstoupil ze 104. ročníku závodu během volného dne kvůli zraněním z nedělní královské etapy.Majka vyvázl z těžkého…

Tým Bora přišel po Saganovi i o Majku. Skoro nemůžu dýchat, hlásil potlučený Polák

Sport.cz

Po hvězdném Peteru Saganovi přišel cyklistický tým Bora-Hansgrohe na Tour de France i o lídra Rafala Majku. Polský vrchař odstoupil ze 104. ročníku závodu během volného dne kvůli zraněním z nedělní královské etapy.

Kvůli bolestem skoro nemůžu dýchat, přiznal Majka. A odstoupil z Tour

iDNES.cz / Sport

Nejdřív přišel tým Bora-Hansgrohe na Tour de France o vyloučeného Petera Sagana, teď i o lídra Rafala Majku. Polský cyklista odstoupil ze 104. ročníku závodu během volného dne kvůli zraněním z nedělní královské etapy.

Top Related Stories
186

Jul 17

Sagan se nesmířil s vyloučením z Tour, bylo podle něj unáhlené

Aktuálně.cz open event

Peter Sagan ani jeho stáj Bora se stále nesmířili s vyloučením slovenského cyklisty z Tour de France. Plánují se dokonce odvolat k soudu.

Jul 11

Bezpečnostní opatření na Tour de France. Největším rizikem jsou nehody na silnicích

Francie nyní žije hlavně Tour de France. Nejslavnějšího cyklistického závodu se týká velké množství bezpečnostních opatření. Závod hlídá na 23 tisíc četníků, policistů a vojáků. Překvapivě nejsou největším nebezpečím teroristické útoky ale…

Jul 10

VIDEO:Další ztráta. S Tour se po pádu rozloučil i Saganův kolega Majka

Po hvězdném Peteru Saganovi přišel cyklistický tým Bora-Hansgrohe na Tour de France i o lídra Rafala Majku. Polský vrchař odstoupil ze 104. ročníku závodu během volného dne kvůli zraněním z nedělní královské etapy.Majka vyvázl z těžkého…

Jul 10

Porte má po deváté etapě Tour prasklou pánev, zranili se další čtyři cyklisté

První den volna se cyklistům na Tour de France vždycky hodí. Ten aktuální jim po extrémně náročném úvodním týdnu přijde dvakrát vhod.

Jul 7

Otázky a odpovědi: co se řeší na Tour po vyloučení šampiona Sagana?

Byl to doslova šok. Po kolizi s Markem Cavendishem v koncovce 4. etapy rozhodčí cyklistické Tour de France vyloučili Petra Sagana. Tolik otázek se rázem vyrojilo.

Jul 6

Poslední šance Sagana padla. Arbitráž zamítla jeho návrat na Tour

Německý cyklistický tým Bora-hansgrohe se kvůli vyloučení Petera Sagana z Tour de France obrátil na Sportovní arbitrážní soud v Lausanne. Vedení stáje žádalo, aby arbitráž ve zrychleném řízení zrušila rozhodnutí jury slavného závodu a…

Jul 6

Nováček Tour de France Cink: Je reálné vyhrát nějakou etapu, když se mi povede dobrý únik

Cyklista Ondřei Cink ve své kariéře nevychází z překvapení. Tenhle nováček na Tour de France se totiž ještě loni výrazně prosazoval v jiné disciplíně, ale ambice už má i na nejslavnějším závodě.

Jul 5

Žádný zvrat. Sagan jeden domů, vedení Tour potvrdilo diskvalifikaci. Zuří i slovenští politici

Podpora ostatních cyklistů, stížnost stáje Bora ani opakované záběry Peteru Saganovi nepomohly. Slovák je za pád Marka Cavendishe vyloučen z Tour.

Jul 4

Froome hned v časovce trhl favority, Sagana vyloučili. Podívejte se na program a výsledky Tour

Podívejte se v přehledné grafice na program a výsledky letošní Tour de France.

Jul 4

Finiš čtvrté etapy Tour ovládl domácí Démare, spurt ovlivnil těžký pád

Čtvrtou etapu 104. ročníku Tour de France ovládl domácí závodník Arnaud Démare. V cílovém městě Vittel předčil v závěrečném spurtu Petera Sagana.

Jul 3

Časný útok, vykoplá tretra a přece triumf. Sagan už na Tour opět vítězí

Poosmé v kariéře je Peter Sagan vítězem etapy Tour de France. Slovenský cyklista týmu Bora triumfoval na cílovém stoupání ve francouzském městě Longwy před Michaelem Matthewsem ze Sunwebu a Danem Martinem z Quick-Stepu.

Jun 30

Frooma bude nahánět tasmánský čert, Sagan vyzve Zabela. 104. Tour je zde. A začíná za rohem

V sobotu v německém Düsseldorfu odstartuje 104. ročník legendární Tour de France. Zúčastní se ho i tři čeští závodníci.

Jun 29

Tour de France ohlídají elitní střelci protiteroristického oddílu

Mezi 23 tisícovkami policistů, kteří jsou letos přiděleni k ochraně pelotonu a diváků slavného cyklistického závodu Tour de France, budou i elitní muži z protiteroristického oddílu. Oznámil to francouzský ministr vnitra.

Jun 28

Kreuziger letí na osmou Tour, jako kapitán týmu: Je čest být součástí té show

/ROZHOVOR/ Český titul v silničním závodě sice Roman Kreuziger o víkendu neobhájil, ale záhy ho čeká osmý start na Tour de France. Tolikrát jeli Tour z Čechů zatím pouze Ján Svorada a Pavel Padrnos.