English

Kolomého Tatra skočila na Dakaru do úvozu. Přistála na soupeřově kamionu

Aktuálně.cz 2 sources

Jezdec týmu Buggyra Martin Kolomý už nestihl v 9. etapě Rallye Dakar zabránit srážce. Při sjezdu do úvozu skončil s Tatrou na nástavbě jiného kamionu.

Video: Kolomého Tatra skočila na Dakaru na běloruský kamion

Aktuálně.cz / Sport

Jezdec týmu Buggyra Martin Kolomý už nestihl v 9. etapě Rallye Dakar zabránit srážce a se svojí Tatrou přistál na kamionu MAZ.

Top Related Stories
236

Jan 23

Jízda hlavou dovedla Engela k životnímu výsledku na Dakaru

Praha - Rada od otce i legendárního navigátora Josefa Kaliny dovedla českého motocyklistu Milan Engela k životnímu výsledku na Rallye Dakar. Oba jej upozorňovali, aby si v průběhu legendární...

Jan 19

OBRAZEM: Češi na Dakaru. Pokoření rekordu, boj s technikou i zdravím

Martin Prokop vylepšil o jednu příčku dosavadní české maximum, když dorazil do cíle na šestém místě. Aleš Loprais skončil pátý mezi kamiony, životní umístění zapsal patnáctou příčkou i motocyklista Milan Engel. Do cíle jednačtyřicátého…

Jan 17

Kolomého Tatra skočila na Dakaru do úvozu. Přistála na soupeřově kamionu

Aktuálně.cz open event

Jezdec týmu Buggyra Martin Kolomý už nestihl v 9. etapě Rallye Dakar zabránit srážce. Při sjezdu do úvozu skončil s Tatrou na nástavbě jiného kamionu.

Jan 16

Prokop dojel v deváté etapě Dakaru šestý, na stejné pozici je i celkově

Martin Prokop obsadil v předposlední 9. etapě Rallye Dakar v Peru šesté místo a na stejnou pozici se v kategorii automobilů posunul i celkově.

Jan 16

Prokop zdolává bolest na jedničku, Loprais jel jen na pět válců

Aktuálně.cz open event

I když si v pondělí zle pochroumal zápěstí a prsty, drží se Martin Prokop na Rallye Dakar v dál v boji s nejlepšími jezdci automobilů.

Jan 15

Konec nadějí. Šoltyse na Dakaru zastavila mlha, která by se dala krájet

Sedmá etapa znamenala konec nadějí Martina Šoltyse na životní výsledek na Rallye Dakar.

Jan 14

Prokop na Dakaru znovu porazil Loeba, drží si sedmou pozici

Aktuálně.cz open event

Martin Prokop ve Fordu obsadil v sedmé etapě Rallye Dakar desáté místo a znovu dokázal porazit i devítinásobného mistra světa Sébastiena Loeba.

Jan 14

Prokop zůstává na Dakaru sedmý, v elitní desítce se drží dva české kamiony

Martin Prokop dojel v šesté etapě Rallye Dakar v kategorii automobilů sedmý těsně za Stéphanem Peterhanselem a připsal si nejlepší letošní umístění. V celkovém pořadí český jezdec zůstal sedmý.

Jan 13

Další český kamion končí na Dakaru. Macíka vyloučili za neprojetí bodů

Pilot kamionu Liaz Martin Macík byl nakonec vyloučen z Rallye Dakar. V soutěži bude ale stejně jako Martin Kolomý pokračovat v odděleném hodnocení druhé části závodu, což pravidla od letošního roku premiérově dovolují.

Jan 12

VIDEO: Třítunovým kamionem přejel divákovi nohu. Poté bývalého vítěze z Dakaru vyloučili

Ruského závodníka Andreje Karginova vyloučili organizátoři z letošního ročníku Rallye Dakar. Karginov se totiž nevyhnul střetu s civilistou, kterého vážně zranil. Poté mu ani neposkytl první pomoc, a tým jej omlouval, že střet…

Jan 12

Loprais se na Dakaru posunul na 6. místo, do cíle dorazil i Macík

Arequipa (Peru) - Pilot kamionu Tatra Aleš Loprais se po páteční 5. etapě Rallye Dakar posunul na šesté místo v kategorii. Do cíle nakonec dojel i dosud nejlepší Čech Martin Macík, který...

Jan 11

Kubiena na Dakaru po poruše motoru končí, problémy má i Macík

Tomáš Kubiena nadějně rozjetou Rallye Dakar v Peru nedokončí. Pátý muž pořadí čtyřkolek musel odstoupit v 5. etapě nedlouho po startu kvůli poruše motoru a spojky. Oznámil to jeho tým Moto Racing Group. Dvaačtyřicetiletý jezdec nedorazí do…

Jan 11

Sem tam cigaretka, pivko a v 77 letech zase na Dakaru

Roky běží, on zůstává. Japonec Jošimasa Sugawara nechyběl od roku 1983 na žádném ročníku Rallye Dakar a startoval už ve třech kategoriích.

Jan 10

Kubiena vedení ve čtvrté etapě Dakaru neudržel, skončil osmý

Čtyřkolkář Tomáš Kubiena obsadil ve čtvrté etapě Rallye Dakar osmou pozici, byť ještě v její polovině vedl.