English

Hongkongem zmítají další demonstrace. Policie střílela ostrými náboji

Echo24.cz / Svět 16 sources

Policie v Hongkongu v pondělí brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos.

Policie postřelila protestujícího v Hongkongu, jímž zmítá chaos

ČeskéNoviny.cz

Hongkong - Policie v Hongkongu dnes brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury...

Hongkongská policie postřelila demonstranta, město zachvátil chaos

Jedenadvacetiletý mladík skončil v nemocnici, kde podle lékařů podstupuje operaci.

Policie v Hongkongu postřelila demonstranta

Policie v Hongkongu v pondělí brzy ráno střílela ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos.

Chaos v Hongkongu. Policie postřelila demonstrujícího

Policie v Hongkongu brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos.

Hongkong zachvátil chaos. Policie postřelila demonstranta, skončil v kaluži krve

Policie v Hongkongu dnes brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos.

Policie v Hongkongu střílela na demonstranty. Město ovládl chaos

Deník.cz / Ze světa

Hongkongská policie dnes brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos.

Policista střelil demonstranta „ostrými“. V Hongkongu panuje chaos

www.blesk.cz

Policie v Hongkongu v pondělí brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos. Demonstrace proti místní i pekingské…

Top Related Stories
102

Nov 18

OBRAZEM: Neklid v Hongkongu sílí. Boje o technickou univerzitu přinesly mimořádné drama

E15.cz open event

Policie pokračuje v obléhání hongkongské polytechnické univerzity, kde se zabarikádovalo asi 500 prodemokratických aktivistů, napsala agentura Reuters. Velká skupina protestujících se pokusila z univerzitního areálu uniknout, ale…

Nov 18

V Hongkongu pokračují ostré střety v areálu univerzity. Policie zasáhla slzným plynem

Podle agentury AP mají protestující areál polytechnické univerzity stále pod kontrolou.

Nov 17

Studenti v Hongkongu tvrdě brání univerzity: Hází benzinové bomby, policista zasažen šípem

Nové násilí vypuklo dnes ráno místního času u obléhaného kampusu polytechnické univerzity v Hongkongu. Policie podobně jako v předchozích případech použila proti protestujícím slzný plyn a demonstranti se bránili benzinovými bombami a…

Nov 12

Bolívie v Hongkongu. Město po měsících protestů zabředlo do chaosu a násilí

Hněv narůstá. Demonstrace v Hongkongu vstoupily do šestého měsíce a nebezpečné emoce už zjevně převážily nad racionálními argumenty. Na obou stranách. Jako by vlastním cílem už byly jen nenávist a vandalismus.

Nov 11

Hongkongem zmítají další demonstrace. Policie střílela ostrými náboji

Policie v Hongkongu v pondělí brzy ráno střílela podle místních médií ostrými náboji a postřelila nejméně jednoho protestujícího ve východní části ostrova. Město podle agentury Reuters zachvátil chaos.

Nov 10

Napětí v Hongkongu stoupá: demonstranti pálí barikády, poškodili metro

V Hongkongu pokračují protivládní protesty. Někteří z demonstrantů poškodili stanici metra a obchodní centrum. Policie proti nim použila slzný plyn a několik lidí zatkla. V posledních dnech také zadrženo několik prodemokratických politiků.

Nov 5

Policie v Hongkongu rozháněla vodním dělem maskované protesty

Policie v Hongkongu v úterý vodním dělem rozháněla protest uspořádaný u příležitosti Noci Guye Fawkese, při němž si demonstranti připomínali měsíc od vyhlášení zákazu zakrývání obličeje při protestních akcích. Podle světových tiskových…