English

Doprava na jižní Moravě zůstává ochromená. Do zasažené oblasti přijel pomoct azylový vlak

Veřejná doprava v části jižní Moravy, kterou ve čtvrtek zasáhlo krupobití a tornádo, zůstává i v sobotu ochromená. Linek, které nejezdí nebo mění trasy, je však výrazně méně než v pátek.

Pardubice pomohou občanům Moravské Nové Vsi zasažené tornádem

pardubicky.denik.cz

Město Pardubice a jeho občané se taktéž zapojili do pomoci obcím na jižní Moravě postiženým tornádem. Radnice zřídila transparentní účet, kam může kdokoli přispět.

Pomoc v souvislosti s tornádem na Moravě

babiceurican.cz

Milí spoluobčané, V souvislosti s tornádem na Moravě bychom vás chtěli informovat, že Spolek dobrovolných hasičů Babice již nabídl své síly a je připraven okamžitě na pokyn IZS ze systému Kopis vyjet na pomoc s 6-8 hasiči, další se…

FOTO: Hasiči z Kytlic pomáhají v Moravské Nové Vsi zasažené tornádem

decinsky.denik.cz

Na pomoc jižní Moravě, kde ve čtvrtek 24. června udeřilo tornádo, vyjeli ještě v průběhu noci dobrovolní hasiči z Kytlic na Děčínsku.

Video: Následky řádění tornáda v Moravské Nové Vsi

www.ceskenoviny.cz

Čtvrteční tornádo na Hodonínsku výrazně zasáhlo i Moravskou Novou Ves. Z domů odletěly střechy, jsou poničené zdi, rozbitá jsou okna i auta....

Říčany pomohou obcím zasaženým tornádem

info.ricany.cz

Město Říčany se aktivně zapojilo do pomoci obcím na Moravě zasažených čtvrtečním řáděním tornáda. Pomoc bude směřovat přes říčanský sociální odbor, prostřednictvím charitativního obchůdku Koloběh a na úrovni krizového řízení Říčan a…

Pomoc pro tornádem zasažený jih Moravy půjde i z Mladoboleslavska

boleslavsky.denik.cz

Zvládneme naplnit dodávku? Touto otázkou začíná výzva v Bělé pod Bezdězem na materiální pomoc jižní Moravě po řádění tornáda. Každý, kdo chce přispět, má dorazit v neděli 27. června mezi devátou a desátou hodinou na parkoviště u Tesca.…

Pomoc pro jih Moravy zasažený tornádem se organizuje i na Litoměřicku

litomericky.denik.cz

S odkazem na čtvrteční řádění tornáda na jihu Moravy se do pomoci pro postižené Hodonínsko a Břeclavsko pustili také lidé z Litoměřicka a Podřipska.

Pomoc lidem na tornádem zasažené jižní Moravě přichází i z Berounska

berounsky.denik.cz

Živelní katastrofa na jižní Moravě, kde ve čtvrtek 24. června večer udeřila silná bouře s tornádem, zvedla vlnu obrovské solidarity v berounském regionu.

Top Related Stories
50

Jun 26

Hasiči po tornádu stabilizují domy a odklízí auta, doprava je stále ochromená

iDNES.cz open event

Veřejná doprava v části jižní Moravy je po tornádu ještě ochromená. Linek, které nejezdí nebo mění trasy, je však výrazně méně než v pátek. Hlavní výpadek se týká vlakového spojení mezi Břeclaví a Hodonínem. V Lužicích hasiči stabilizují…

Jun 26

Doprava na jižní Moravě zůstává ochromená. Do zasažené oblasti přijel pomoct azylový vlak

Veřejná doprava v části jižní Moravy, kterou ve čtvrtek zasáhlo krupobití a tornádo, zůstává i v sobotu ochromená. Linek, které nejezdí nebo mění trasy, je však výrazně méně než v pátek.

Jun 25

Tornádo na Moravě: Velké gesto Leoše Mareše! Jak se rozhodl pomoci?

Stars24.cz open event

Čtvrteční řádění mimořádně silného tornáda na jihu Moravy neuniklo ani Leoši Marešovi. Nejznámější český moderátor přispěchal hned druhý den s opravdu velkolepým gestem na pomoc zasažených obcí.

Jun 25

Pojišťovny budou škody na jižní Moravě vyhodnocovat zrychleně. Na zálohách lidé dostanou až polovinu pojistné částky

IHNED.cz open event

Ráno po živelní pohromě na Hodonínsku a Břeclavsku začínají zasažení lidé řešit, jak se se škodami vypořádat a obracejí se na pojišťovny. Ty i proto posilují jak infolinky, tak týmy mobilních likvidátorů. „Nyní je to priorita a dá se...

Jun 25

Tornádo udeří nejčastěji v pět odpoledne. Co vše víme o jevu, který zpustošil kus Moravy

Deník N open event

Podle toho, co je zatím známo, tornáda s globálním oteplováním nesouvisejí. Tragická událost na Moravě je daleko spíš zlou náhodou, jaká prostě občas nastane, než začátkem nového trendu.

Jun 25

Veřejná doprava v Jihomoravském kraji KOLABUJE! Část linek ani nevyjela!

Stars24.cz open event

Veřejná doprava v části jižní Moravy, kterou ve čtvrtek zasáhly bouřky, kroupy a tornádo, je ochromená. Některé spoje vůbec nejezdí, další mají zkrácené či změněné trasy.