English

Policejní prezident Švejdar končí

Novinky.cz 21 sources

Jan Švejdar končí ve funkci policejního prezidenta a odchází do civilu. Rozhodnutí předcházela schůzka s budoucím ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Uvedl to Deník N.

Švejdar končí v čele policie. Rozhodl se k tomu po setkání s Rakušanem

Echo24.cz / Domov

Jan Švejdar končí na postu policejního prezidenta. Jeho rozhodnutí přišlo po schůzce s nastupujícím ministrem vnitra Vítem Rakušanem (STAN). Informaci přinesl Deník N.

Policejní prezident Švejdar končí. Po schůzce s Rakušanem odchází do civilu

CNN Prima NEWS

Policejní prezident Jan Švejdar končí ve funkci a odchází do civilu. Jeho rozhodnutí předcházela schůzka s nastávajícím ministrem vnitra Vítem Rakušanem (STAN). Informace přinesl Deník N.

Švejdar končí ve vedení policie. Rozhodnutí přišlo po schůzce s Rakušanem

iDNES.cz

Jan Švejdar končí v čele policie. Prezidentem byl tři roky od prosince 2018. Jeho rozhodnutí přišlo po schůzce s nastupujícím ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Švejdar chce u policie skončit ke konci března. Uvedl to Deník N.

Švejdar skončí ve vedení policie. Rozhodnutí přišlo po schůzce s Rakušanem

Deník.cz / Z domova

Policejní ředitel Jan Švejdar končí ve vedení policie. Jeho rozhodnutí přišlo po schůzce s nastupujícím ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Švejdar, který byl ve funkci od prosince 2018, chce skončit v březnu příštího roku.

Policejní prezident Švejdar příští rok odejde od policie

Do konce svého funkčního období na konci března příštího roku je podle svých slov Švejdar připraven plnit povinnosti s plným nasazením.

Švejdar končí. Po schůzce s Rakušanem odchází od policie

Deník N / Česko

Po třech letech v čele policie odejde Jan Švejdar do civilu. Jeho rozhodnutí předcházela schůzka s nastupujícím ministrem vnitra Vítem Rakušanem (STAN).

Policejní prezident Švejdar má po nástupu nové vlády skončit

TN.cz

Policejní prezident Jan Švejdar po třech letech skončí v této funkci. Podle Deníku N se tak rozhodl poté, co se sešel s nastupujícím ministrem vnitra Vítem Rakušanem (STAN).

Policejní prezident Švejdar chce odejít do civilu. ‚Moje další setrvání ve funkci není žádoucí,‘ napsal

iROZHLAS

Policejní prezident Jan Švejdar oznámil, že začátkem roku odešle ministru vnitra žádost o propuštění ze služebního poměru, a to k 31. březnu 2022. „Dospěl jsem k názoru, že moje další setrvání ve funkci není žádoucí a zbytečně by…

Top Related Stories
64

Dec 19

Rezignace Švejdara byla pro Rakušana překvapením. Není mu co vyčítat, myslí si Šmarda

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) považuje neformální schůzku s policejním prezidentem Janem Švejdarem za nevhodnou. Znovu odmítl, že by Švejdara ke konci ve funkci tlačil, pouze mu sdělil výhrady k jeho práci. Nový šéf ČSSD a starosta…

Dec 19

Rakušan zpětně považuje schůzku se Švejdarem za nevhodnou

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) považuje neformální schůzku s policejním prezidentem Janem Švejdarem za nevhodnou. Švejdar o pár dní později oznámil, že v čele policie skončí. Rakušan v neděli v České televizi zopakoval, že na něj žádný…

Dec 16

Policejní prezident Jan Švejdar v březnu skončí

Policejní prezident Jan Švejdar podá na začátku ledna žádost o odchod do civilu. Od policie plánuje odejít ke konci března. Oznámil to dnes na twitteru. Uvedl, že dospěl k názoru, že jeho setrvání ve funkci není žádoucí. Policejním…

Dec 16

Policejní prezident Švejdar končí

Novinky.cz open event

Jan Švejdar končí ve funkci policejního prezidenta a odchází do civilu. Rozhodnutí předcházela schůzka s budoucím ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Uvedl to Deník N.

Dec 14

Policejní prezident Švejdar má koronavirus: Před povinným očkováním svých lidí varoval

Blesk.cz open event

Policejní prezident Jan Švejdar se nakazil covidem-19. Deníku N to řekla mluvčí policejního prezidia Kateřina Rendlová při žádosti o rozhovor. Podle mluvčí je Švejdar od pátku v pracovní neschopnosti. Švejdar se v minulosti vyjadřoval s…

Dec 9

Rakušanova tajná schůzka: hra o osud policejního prezidenta Švejdara

Budoucí ministr vnitra Vít Rakušan se tajně sešel s policejním prezidentem Janem Švejdarem. Ani jeden úterní schůzku ve Sněmovně nechce komentovat a na dotazy nereaguje. Podle zjištění MF DNES se ale hraje o to, zda policejní prezident Jan…

Dec 7

Rakušan se tajně sešel se šéfem policie. Odmítl říct, zda Švejdar skončí

Deník N open event

Kandidát na ministra vnitra a šéf STAN Vít Rakušan se v úterý tajně sešel s policejním prezidentem. Tématem mělo být i setrvání Jana Švejdara v čele policie, ani jeden z účastníků však schůzku nechtěl komentovat.