English

Chovanec: Klidně půjdu na detektor lži

Týden.cz

Kvůli údajnému požadavku úplatku v případu Česká pošta se dostal pod tlak. Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) teď ale sebejistě přechází do protiútoku.

More from Týden.cz

Jul 12

Ministr dopravy Ťok chce vyměnit vedení Českých drah

www.tyden.cz

Ministr dopravy Dan Ťok (za ANO) chce vyměnit vedení Českých drah (ČD). Důvodem jsou spory ohledně postupu při otevírání trhu železniční dopravy jiným firmám. Ministr to řekl deníku Mladá fronta Dnes.

Jul 8

Zastavte migranty mířící z Česka, vyzývá bavorský ministr

Týden.cz

Z České republiky přichází ilegálně do Bavorska stále více imigrantů, řekl v rozhovoru v německém nedělníku Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann.

Feb 18

Milan Chovanec: ANO je partner, který ČSSD kdykoliv prodá

Týden.cz

Hnutí ANO je partner, který sociální demokracii prodá, kdykoliv se mu to bude hodit. Ve své zprávě úřadujícího předsedy v úvodu sjezdu ČSSD to řekl statutární místopředseda strany Milan Chovanec.

Feb 9

Chovanec nechce být ve vládě, ČSSD by řídil z Lidového domu

Úřadující šéf Milan Chovanec kandiduje na předsedu ČSSD, protože se podle něj nenašla jiná silná, rozhodná a sjednocující osobnost, která by stranu vedla. Chovanec to uvedl v pátek rozeslaném dopisu straníkům. Ambici zasednout v příští…

Feb 6

VLIVNÍ: Chovanec chce šéfovat ČSSD. Má co nabídnout?

Týden.cz

UVNITŘ VIDEO. Politici, manažeři, sportovci... ale i umělci. Ti všichni mají vliv, kterým mohou, ale také nemusejí ovlivňovat budoucnost českého národa. Hostem pořadu televize Barrandov VLIVNÍ s Alex Mynářovou bude tentokrát současný šéf…

Jan 28

Šéfovat ČSSD chtějí Chovanec, Zimola i Hamáček

Týden.cz

Úřadující šéf ČSSD Milan Chovanec bude kandidovat na předsedu strany. Rozhodl se tak poté, co získal podporu od krajské konference ČSSD v Plzeňském kraji, řekl.

Dec 13

Babiš chce poslat do Libye české vojáky. Kvůli migraci

Týden.cz / Domácí

Premiér Andrej Babiš (ANO) by chtěl, aby perspektivně Česká republika poslala do Libye vojenskou jednotku na ochranu hranice této země.

Nov 2

Chovanec chce změnit stanovy ČSSD, aby nepůsobila jako moloch

Úřadující předseda ČSSD Milan Chovanec chce změnit stranické stanovy tak, aby ČSSD byla méně těžkopádná a aby nepůsobila jako "zkostnatělý moloch". Uvedl to v dopise spolustraníkům. Zároveň jim napsal, že sjezd, na němž si strana zvolí…

Jun 13

Brusel si došlápne na Česko kvůli neochotě brát migranty

Evropská komise v úterý velmi pravděpodobně zahájí s Českou republikou, Polskem a Maďarskem řízení pro porušení unijní legislativy v souvislosti s takzvanými kvótami na uprchlíky.

Nov 4

Chovanec: Česku bude kvůli migrační krizi dál pomáhat v cizině

UVNITŘ ANKETA. Česko chce dál kvůli migrační krizi pomáhat na dobrovolném principu. Jde o projekty jako například vysílání policistů do zahraničí, do evropské pohraniční agentury Frontex nebo o pomoc v jednotlivých zasažených státech.

Sep 4

Předsedou ČSSD být nechci. Nikdy! odmítá Chovanec

Namísto čtyř tisíc podle kvót EU by Česko podle Milana Chovance mělo přijmout "desítky lidí". Ministr vnitra ale varuje, že se tato čísla mohou už na podzim změnit. Hovoří i o teroristické hrozbě, dění v policii a o tom, že se koaliční…

Jun 13

Do Česka nikdo nechce. Ani migranti, ani uprchlíci

Týden.cz / Domácí

Česká republika zatím není atraktivním cílem nejen pro uprchlíky z muslimských států, ale dokonce ani pro obyvatele ostatních zemí unie.

Apr 29

Chovanec: Pašerácká stezka pro migranty přes Česko nevede

Týden.cz

Po uzavření balkánské stezky se zvýšil počet běženců pašovaných do Německa přes Českou republiku, uvedl bavorský listu Passauer Neue Presse. Ministr vnitra Milan Chovanec se ale proti tvrzení ohradil, informace novin nejsou podle něj…

Oct 30

Česká dobrovolnice: Bez nás by migranty čekala apokalypsa

Týden.cz / Domácí

Většina dobrovolníků na srbských hranicích jsou Češi. Bez nich by hrozilo, že tam lidi budou ušlapáni, říká v rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.CZ šestadvacetiletá Daniela Horáková. V provizorním táboře v Srbsku ošetřovala i čerstvá…

Oct 24

Chovanec: Zeman podporuje migrační postoj české vlády

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman podporuje migrační politiku vlády a ministerstva vnitra. Rozdílný názor má pouze na žalobu Slovenska na Evropskou komisi kvůli povinným kvótám pro přerozdělování uprchlíků, ke které by se připojil.

Oct 18

Chovanec: Tok migrantů do Česka se zastavil, počty klesly

Týden.cz / Domácí

Tok migrantů do Česka se zastavil. Počet lidí, kteří přecházejí přes české území, klesl. Policie v posledních dnech zadržela "jednotky lidí" bez povolení. V diskusním pořadu televize Prima to řekl ministr vnitra Milan Chovanec.

Sep 13

Česko posiluje kvůli migrantům ostrahu na hranici s Rakouskem

Týden.cz / Domácí

Česká policie posiluje kvůli uprchlíkům opatření na hranicích s Rakouskem. České televizi to v neděli řekl ministr vnitra Milan Chovanec. O dalším postupu se rozhodne podle počtu migrantů, kteří míří do ČR.

Sep 13

Ministr: Migranty nesmíme nechat vybrat, kde chtějí zůstat

Týden.cz

UVNITŘ ANKETA. Maďarsko zaznamenalo v sobotu na hranicích se Srbskem nový rekord v podobě příchodu 4330 migrantů během jediného dne. Předchozí rekord z minulého čtvrtka činil 3601 běženců. Drtivá většina uprchlíků míří z Maďarska přes…

Aug 25

ČSSD pozastavila členství Choce kvůli kauze Česká pošta

Týden.cz / Domácí

Sociální demokraté pozastavili členství Kamila Choce ve straně. Novinářům to v úterý odpoledne potvrdil předseda okresní organizace ČSSD Praha-západ Petr Seredycz.

May 7

Ministr Chovanec chce vysvětlení zásahu proti squatterům

www.tyden.cz

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) chce, aby mu policejní prezident vysvětlil okolnosti středečního zásahu proti squatterům v památkově chráněné usedlosti Cibulka v Praze.