English

Zeman je zdráv, může znovu kandidovat, říkají jeho lékaři

Týden.cz

Prezidenti? Slušnější a skromnější než řada jiných pacientů, říká Martin Holcát z Fakultní nemocnice v Motole v Praze, který vede lékařské konzilium prezidenta Miloše Zemana a pečoval i o jeho předchůdce Václava Klause a Václava Havla.

More from Týden.cz

Mar 23

Václav Klaus mladší nebude kandidovat ve sněmovních volbách

Týden.cz

Poslanec a předseda Trikolóry Václav Klaus mladší nepovede hnutí, které založil, do sněmovních voleb, nebude ani kandidovat a ukončí veřejné aktivity.

Aug 27

Pospíšil již znovu kandidovat nebude. Předsednictví přenechá jiným

Týden.cz

Současný předseda TOP 09 Jiří Pospíšil se již nebude znovu ucházet o místo lídra strany. Jeho funkční období skončí letos na podzim. V boji o předsednické křeslo se utkají Tomáš Czernin a Markéta Pekarová Adamová. Pospíšil své oznámení…

Aug 1

Prezident Miloš Zeman zahajuje dovolenou

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek zahajuje dvoutýdenní dovolenou, kterou chce strávit na zámku v Lánech. Dovolená mu skončí podle jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka zhruba v polovině srpna, kdy ho bude čekat další řešení vládní krize v…

Oct 16

Prezident Miloš Zeman jmenoval nové soudce

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval 41 nových soudců. Očekává od nich, že svým razantním vstupem do systému zrychlí soudní řízení, řekl v projevu. Mezi novými soudci je i dosavadní generální sekretář Ústavního soudu Ivo…

Mar 8

Šéf revolucionářů nebude kandidovat na prezidenta

Vůdce bývalých kolumbijských povstalců Rodrigo Londoňo se ze zdravotních důvodů vzdal kandidatury na prezidenta země, ve středu totiž v Bogotě podstoupil operaci srdce. Informoval o tom kolumbijský rozhlas.

Dec 6

Ano, budu kandidovat na prezidenta, oznámil Putin

Ruský prezident Vladimir Putin ve středu ohlásil, že se bude ucházet o znovuzvolení hlavou státu na dalších šest let v prezidentských volbách v březnu 2018. "Ano, budu kandidovat na prezidenta," řekl při setkání s pracovníky automobilky…

Nov 6

Okamura: Nebudu kandidovat na prezidenta

UVNITŘ ANKETA. Prezident Miloš Zeman přijal v pondělí odpoledne na lánském zámku zástupce hnutí Svoboda a přímá demokracie.

Nov 5

Topolánek se rozhodl kandidovat na prezidenta

Týden.cz

Expremiér a bývalý předseda ODS Mirek Topolánek se rozhodl kandidovat na prezidenta. Pro svou nominaci hodlá získat podporu senátorů z pěti klubů včetně ODS, potřebné podpisy ale ještě nemá, sdělil.

Nov 2

Klaus: Němci se mýlí. Babiš je jiný, než o něm píší

Týden.cz

Bývalý český prezident Václav Klaus v komentáři pro vydání rakouského deníku Die Presse upozornil na údajně mylné interpretace výsledku českých voleb v sousedních zemích.

Oct 26

Hannig sehnal podpisy, bude kandidovat na prezidenta

Týden.cz

Hudebník a šéf strany Rozumní Petr Hannig má k dispozici 20 poslaneckých podpisů pro kandidaturu na prezidenta. Podpisy ve středu odevzdal na ministerstvo vnitra. Podporu získal od končících i nových poslanců z několika politických stran.

Jul 19

Hudebník Petr Hannig bude kandidovat na prezidenta

Týden.cz

Hudebník, producent a předseda strany Rozumní Petr Hannig se bude příští rok ucházet o funkci prezidenta. Ve středu to oznámil v Praze na tiskové konferenci.

Jun 23

Navalnyj nemůže kandidovat na prezidenta, tvrdí komise

Ruský opoziční předák Alexej Navalnyj nemůže kandidovat v prezidentských volbách, protože byl pravomocně odsouzen.

May 21

Rusové řeší Putina. Bude znovu kandidovat na prezidenta?

Až osmdesát procent Rusů očekává, že současná hlava státu Vladimir Putin bude znovu kandidovat na post ruského prezidenta ve volbách v roce 2018.

Dec 1

Hollande již nemíní podruhé kandidovat na prezidenta

Francouzský prezident François Hollande už nebude kandidovat v prezidentských volbách, které se uskuteční na jaře příštího roku. Hollande, který v průzkumech dlouhodobě čelí rekordně nízké podpoře potenciálních voličů, to oznámil v přímém…

Oct 20

Horáček se rozhodl kandidovat na prezidenta

Týden.cz / Domácí

Textař a skladatel Michal Horáček se rozhodl kandidovat na prezidenta, napsal server Novinky.cz. Horáček podle něj pracuje na vzniku týmu pro sběr hlasů potřebných pro kandidaturu.

Jun 16

Klaus: Brexit? Evropa potřebuje, aby s ní někdo zatřásl!

Týden.cz / Domácí

Britové by měli hlasovat pro odchod z Evropské unie, jsou přesvědčeni bývalý český prezident Václav Klaus a Institut Václava Klause. Takzvaný brexit by podle nich žádné negativní dopady na Evropu a svět neměl, pro Evropskou unii by ale…

Mar 8

Klaus: Zeman bude kandidovat, hledat soupeře nemá smysl

Týden.cz

Prezident Miloš Zeman bude podle názoru jeho předchůdce Václava Klause znovu kandidovat na prezidenta. Považuje proto za bezpředmětné, aby se o funkci ucházel někdo jiný.

Sep 15

Fico se zlobí: Ještě se nestalo, aby EU trestala za jiný názor!

Slovensko žádá svolání mimořádného summitu Evropské unie, který by rozhodl o dalším postupu při řešení migrační krize.

Apr 7

Republikán Paul bude kandidovat na prezidenta USA

www.tyden.cz

Americký senátor za republikány Rand Paul oznámil, že se příští rok bude ucházet o funkci prezidenta. Dvaapadesátiletý politik zveřejnil svůj záměr na svých internetových stránkách, a to jen několik hodin před oficiálním zahájením kampaně…