English

VLIVNÍ: Kde relaxuje ministr průmyslu Jiří Havlíček?

www.tyden.cz

Vlivní lidé Česka pod palbou otázek moderátorky Alexandry Mynářové. Pohled na aktuální témata i exkluzivní záběry ze soukromí těch, kteří hýbou děním v naší zemi. Tentokrát bude jejím hostem ministr průmyslu a obchodu Jiří Havlíček (ČSSD).

More from tyden.cz

Jul 24

Ministr Havlíček: Roušek je dost

Týden.cz / Domácí

Česko má dostatek ochranných zdravotnických pomůcek proti šíření nemoci covid-19. Ve skladu ministerstva vnitra jsou zásoby na šest týdnů, další jsou v jednotlivých organizacích pod příslušnými ministerstvy. V pátek to sdělil vicepremiér a…

Aug 29

Duel Jaromíra Soukupa s ministrem průmyslu a obchodu Karlem Havlíčkem

Týden.cz

Diskusní pořad, který se nebojí žádného tématu, to je Duel Jaromíra Soukupa. V premiérovém dílu se pod palbou otázek ocitne místopředseda vlády a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček.

Jun 26

Zeman jmenuje Babišovu vládu ANO s ČSSD, Poche ministrem nebude

Týden.cz / Domácí

Osm měsíců po sněmovních volbách a pět měsíců po demisi menšinové vlády ANO prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje nový kabinet. Znovu jej povede šéf hnutí ANO Andrej Babiš, kterého prezident jmenoval podruhé premiérem už 6. června.

May 11

Referendum o vládě s ANO se protáhne. ČSSD chce znát ministry

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ ANKETA. Vnitrostranické referendum ČSSD o vstupu do vlády s ANO, kterou bude tolerovat KSČM, se bude konat od 21. května do 14. června.

Apr 25

Vzkaz ČSSD pro ANO: S demisí našich ministrů končí i premiér

Týden.cz

ČSSD chce do koaliční smlouvy s hnutím ANO začlenit podmínku, že po demisi všech pěti ministrů sociální demokracie by musel do týdne rezignovat také premiér spolu se zbytkem kabinetu.

Apr 3

Babiš musí vést vládu! trvá na svém ANO. S ČSSD řeší ministry

Hnutí ANO dál trvá na postu premiéra pro svého šéfa a předsedu vlády v demisi Andreje Babiše. S ČSSD se stále rozchází i v názoru na to, kolik resortů by v případné koaliční vládě měla sociální demokracie obsadit a které by to mohly být.

Jan 26

ČSSD bude chtít vysvětlení dodatku k memorandu o lithiu

Týden.cz / Domácí

ČSSD bude po vládě požadovat vysvětlení, proč se rozhodla uzavřít dodatek k memorandu o těžbě lithia u Cínovce s australskou firmou European Metals Holdings.

Dec 17

Nový ministr průmyslu a obchodu snížil počet svých náměstků

Týden.cz / Domácí

Nový ministr průmyslu a obchodu Tomáš Hüner snížil počet svých náměstků z 11 na sedm. Mezi zredukovaným počtem náměstků je jeden nově zřízený pro sekci technologie 4.0. Konkrétní jména oznámí až po projednání s dotyčnými osobami.

Dec 3

Ministrem školství má být náměstek Plaga z ANO

Ministrem školství ve vládě Andreje Babiše (ANO) má být náměstek ministerstva zodpovědný za vysoké školy Robert Plaga (ANO). Babiš to dnes řekl v České televizi. Oficiálně jsou tak již potvrzeni všichni adepti na ministry v patnáctičlenné…

Oct 11

Pře o lithium. Babiš jen odvádí pozornost, hájí Sobotka Havlíčka

Týden.cz / Domácí

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) označil před senátory útok na ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka (ČSSD) kvůli memorandu o lithiu s australskými těžaři za nekorektní. Dává jej do souvislosti s nadcházejícími volbami. Útok má odvést…

Oct 10

VLIVNÍ: Kde relaxuje ministr průmyslu Jiří Havlíček?

www.tyden.cz

Vlivní lidé Česka pod palbou otázek moderátorky Alexandry Mynářové. Pohled na aktuální témata i exkluzivní záběry ze soukromí těch, kteří hýbou děním v naší zemi. Tentokrát bude jejím hostem ministr průmyslu a obchodu Jiří Havlíček (ČSSD).

Oct 9

Havlíček: Mimořádná schůze kvůli lithiu? Předvolební kampaň

Týden.cz

Ministr průmyslu Jiří Havlíček nehodlá odstupovat kvůli podpisu memoranda o těžbě lithia. K vysvětlení dohody ministra vyzval šéf koaličního hnutí ANO Andrej Babiš. Pokud tak Havlíček neučiní, měl by podle Babiše odstoupit.

Oct 8

Arbitráž kvůli těžbě lithia nehrozí, tvrdí Havlíček

Týden.cz / Byznys

Memorandum s australskými těžaři o možné těžbě lithia na Cínovci neznamená pro Česko závazky, formulace dokumentu jsou právně neškodné, řekl ministr průmyslu a obchodu Jiří Havlíček (ČSSD) v diskusi na facebooku.

Jun 17

Jiří Paroubek se vrací do ČSSD

Týden.cz

Bývalý předseda vlády a někdejší šéf ČSSD Jiří Paroubek se vrací do sociální demokracie. Stane se členem ČSSD v Cerhenicích na Kolínsku. "Vyplnil už přihlášku," řekl předseda kolínských sociálních demokratů Marek Semerád.

Mar 23

Havlíček bude novým ministrem průmyslu a obchodu

Týden.cz / Domácí

Výhodou kandidáta na ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka je znalost chodu úřadu, myslí si místopředseda vlády Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL). Podle ministra financí a předsedy ANO Andreje Babiše bude mít Havlíček nelehkou pozici,…

Mar 7

Náměstek ministra zdravotnictví Vymazal odstoupil

Náměstek ministra zdravotnictví pro zdravotní péči Josef Vymazal (za ANO) k 11. březnu rezignoval, uvedl zdravotní důvody, informovalo ministerstvo. Za jeho rezignací stojí především problémy s tendrem na leteckou záchrannou službu.

Jun 23

Ministr zdravotnictví odvolal náměstka Kotrise

Týden.cz / Domácí

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček odvolal svého náměstka pro ekonomiku Davida Kotrise. Informaci on-line deníku TÝDEN.CZ potvrdilo tiskové oddělení resortu. Důvod odvolání ministerstvo neuvedlo.

Apr 11

Babiš se zlobí na svého náměstka za ČSSD

www.tyden.cz

Ministr financí a šéf ANO Andrej Babiš kritizuje svého náměstka za ČSSD Martina Prose za to, že jménem ministerstva požádal Českou národní banku (ČNB), aby prověřila podezření na možnou manipulaci pražské mezibankovní sazby PRIBOR.

Mar 1

Katastrofa, chaos. Poslanci ANO kritizovali ministry z ČSSD

www.tyden.cz

Poslanci ANO kritizovali v neděli na sněmu vládního hnutí činnost ministerstev, které vedou sociální demokraté.

Feb 3

Pražské ANO a ČSSD chtějí odchod náměstka Stropnického

www.tyden.cz

Pražské ANO a ČSSD žádají odchod náměstka primátorky Matěje Stropnického. Požadavek zástupci těchto stran zopakovali na pondělním koaličním jednání. Koalice ANO, ČSSD a Trojkoalice (Strana zelených, KDU-ČSL a STAN) má křehkou většinu…