English

Zeman ve středu přijme demisi Babišovy vlády

Týden.cz

Prezident Miloš Zeman přijme ve středu před polednem na Pražském hradě demisi vlády Andreje Babiše (ANO). Oznámil to prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

More from Týden.cz

Feb 8

Předseda opozičního hnutí ANO Andrej Babiš se dnes ve Sněmovně opět opřel do koaliční vlády Petra Fialy, vinil ji ze lží

Týden.cz

Předseda opozičního hnutí ANO Andrej Babiš se dnes ve Sněmovně opět opřel do koaliční vlády Petra Fialy (ODS), vinil ji ze lží. Poslanci se mimořádně sešli z podnětu ANO k jednání o nezaznamenaném Fialovu podílu v Podnikatelské družstevní…

Sep 2

Andrej Babiš mladší konfrontoval svého otce na zahájení volební kampaně ANO v Ústí

Andrej Babiš mladší ve čtvrtek oslovil svého otce při zahájení volební kampaně ANO v Ústí nad Labem. Oznámil mu, že je psychicky v pořádku, a zeptal se ho, jak se cítí on.

Sep 22

JS Live: Mimořádný projev Andreje Babiše a diskuse s Juliem Špičákem, Mikulášem Ferjenčíkem a Jiřím Pospíšilem

Týden.cz

Po mimořádném projevu premiéra Andreje Babiše k ministerským změnám a aktuální koronavirové situaci, následovalo okomentování premiérova projevu ze strany hostů. Co si o zásadních zmenách myslí, pomohou České republice lépe zvládat…

Aug 6

Jiří Ovčáček bude mít vlastní televizní show

Týden.cz

Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček se již zanedlouho objeví v nové životní roli. Bude moderátorem vlastní show. Tu spolu s podzimním vysílacím schématem odstartuje TV Barrandov.

May 13

MOJE ZPRÁVY s hradním mluvčím Jiřím Ovčáčkem

Týden.cz

Nenechte si ujít dnešní MOJE ZPRÁVY. Populární moderátor Jaromír Soukup si tentokrát do studia pozval mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka. MOJE ZPRÁVY sledujte už dnes večer v 19.25 na TV Barrandov.

Apr 2

MOJE ZPRÁVY s hradním mluvčím Jiřím Ovčáčkem

Týden.cz

Nenechte si ujít dnešní MOJE ZPRÁVY s moderátorem Jaromírem Soukupem. Tentokrát si do studia pozval mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka. MOJE ZPRÁVY sledujte už dnes večer v 19.25 na TV Barrandov.

Jul 10

Prezident Miloš Zeman jmenuje čtyřicet nových soudců

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman v úterý jmenuje 40 nových soudců. Nejvíce nováčků posílí soudy, které spadají pod Krajský soud v Praze, Brně a Ústí nad Labem. Mezi nominovanými je 23 žen.

Dec 6

Babiš: ANO na hlasování o podpoře v boji o Hrad nemá čas

Hlasování mezi členy ANO o tom, který prezidentský kandidát získá podporu hnutí, se oproti očekávání neuskuteční. Není na to čas, sdělil předseda ANO Andrej Babiš Lidovým novinám (LN). Vítěz sněmovních voleb tak v boji o Pražský hrad…

Dec 6

Prezident Zeman jmenuje Babiše premiérem

Prezident Miloš Zeman ve středu po poledni jmenuje premiérem předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. Je to první krok k ustavení nového kabinetu namísto dosavadní vlády Bohuslava Sobotky (ČSSD), jejíž demisi Zeman přijal v úterý.

Dec 5

Ovčáček: Tiskový mluvčí nesmí lhát, ale může být diplomatický

Hostem pořadu TV Barrandov Aréna Jaromíra Soukupa byl tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček.

Dec 5

Hostem Arény Jaromíra Soukupa bude Jiří Ovčáček

Týden.cz

Jste zvědaví, jak obstojí tiskový mluvčí prezidenta České republiky Jiří Ovčáček pod palbou otázek generálního ředitele TV Barrandov? Sledujte dnes ve 21.25 Arénu Jaromíra Soukupa.

Nov 23

Zeman jmenuje Babiše premiérem na Mikuláše

Týden.cz

Prezident Miloš Zeman se chystá jmenovat předsedu hnutí ANO Andreje Babiše premiérem ve středu 6. prosince, jeho chystanou menšinovou vládu hodlá jmenovat v pátek 15. prosince.

Oct 24

ANO nepostaví kandidáta na Hrad. Babiš: Musel by makat jako já

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ ANKETA. Hnutí ANO nepostaví vlastního kandidáta do prezidentské volby. Novinářům to dnes řekl předseda Andrej Babiš. Prezidentská volba podle něho zatím není pro ANO téma, po parlamentních volbách řeší novou sněmovnu.

Oct 2

Co na sebe práskl Jiří Ovčáček? Sledovali jsme Instinkty

Týden.cz

Pondělní Instinkty Jaromíra Soukupa se každý týden vracejí na televizní obrazovky TV Barrandov, aby potěšily diváky zábavnými historkami a rozhovory plnými informací. Přinášíme vám fotoreportáž z dnešního dílu.

Sep 14

Zeman přijme na Hradě šéfa ANO Babiše

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman přijme ve čtvrtek odpoledne na Pražském hradě předsedu hnutí ANO Andreje Babiše.

Aug 18

Babiš neumí psát na počítači, přiznala mluvčí ANO

Týden.cz / Domácí

Na setkání Andreje Babiše s občany v Kroměříži, kde šéf hnutí ANO podepisoval svou knihu O čem sním, když náhodou spím, došlo k zajímavé diskuzi mezi mluvčí hnutí Lucií Kubovičovou a skupinou AUVA, která se řadí k Babišovým odpůrcům. V…

Feb 6

Nesmrtelný jako Andrej Babiš

Týden.cz

Slovník uživatelů sociálních sítí obohatilo nové sousloví. V "sorry jako" je všechno. Hlavně pak to, že se zatím nenašlo nic, co by Andreji Babišovi nabouralo aureolu zachránce Česka natolik, aby se k němu obraceli zády jeho vlastní voliči.

Sep 6

Ovčáček: Slova o Letech nahrála soupeřům Babiše

Slova vicepremiéra Andreje Babiše o tom, že bývalý romský tábor v Letech na Písecku nebyl koncentrační, nahrál jeho politickým soupeřům, řekl na tiskové konferenci mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček. Je podstatné, že zazněla…

Aug 24

Za Merkelovou dorazí na Hrad i Babiš, potvrdil Ovčáček

Týden.cz / Domácí

Jednání s německou kancléřkou Angelou Merkelovou na Pražském hradě se ve čtvrtek zúčastní i vicepremiér Andrej Babiš (ANO) a ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD). Informaci serveru ihned.cz potvrdil hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Babiše…

May 30

Co plánuje prezident? Mluvčí Jiří Ovčáček prozradil

Týden.cz

Miloš Zeman se "sladce usmál," když sněmovna smetla protikuřácký zákon. Radost mu už ale poslanci neudělali, když přehlasovali jeho veto školského zákona, který zavádí například povinnou maturitu z matematiky. Na nejbližší kroky Miloše…