English

Zkažená dovolená těhotné Leové: S karavanem uvízli v horách

Blesk.cz / Celebrity

Chystali se na cestu do slunné Itálie, ale jejich pojízdný domov jim překazil plány. Těhotná modelka Monika Leová s rodinou uvízla v Rakousku, kde museli nechat obytný vůz v autoservisu.

More from Blesk.cz / Celebrity

Sep 5

Stále těhotná Monika Leová: Divoké vyvolání porodu!

Podruhé těhotná modelka Monika Leová (32) je, jak se říká, už na rozsypání. Jenže miminku se pořád nechce ven! Jakým způsobem se snaží krásná Blesk Česká Miss Earth pro rok 2013 "vypudit" své děťátko z bříška, když ani lékařské hmaty -…

May 26

Zkažená dovolená těhotné Leové: S karavanem uvízli v horách

Blesk.cz / Celebrity

Chystali se na cestu do slunné Itálie, ale jejich pojízdný domov jim překazil plány. Těhotná modelka Monika Leová s rodinou uvízla v Rakousku, kde museli nechat obytný vůz v autoservisu.

May 24

Těhotná Monika Leová porovnává bříško: Stejná velikost, dva měsíce rozdíl

Blesk.cz / Celebrity

Už brzy se Monika Leová (31) stane dvojnásobnou maminkou. Pár měsíců před porodem se nechala nafotit s těhotenským bříškem, aby měla památku i na druhý požehnaný stav. A svá bříška z obou těhotenství porovnala.

May 10

Těhotná Monika Leová odhalila pohlaví dítěte: Druhá holčička, nebo to tentokrát bude chlapeček?

Blesk.cz / Celebrity

Na počátku března oznámila, že čeká miminko, nyní upřesnila, zda se dočká další dcerky... anebo synka. Modelka Monika Leová (31) to, jak je jejím dobrým zvykem, sdělila svým fanouškům velice originálně - prostřednictvím sociálních sítí.

Mar 27

Těhotná Monika Leová ulovila Thora: Poplakala si i sáhla!

Blesk.cz / Celebrity

Kapitální úlovek se na australském pobřeží podařil modelce Monice Leové (31). Těhotná kráska ulovila herce Chrise Hemswortha (39), kterého proslavila role boha Thora v marvelovce Avengers!

Jul 9

Monika Leová poprvé s dcerou na dovolené: Noc v opiátech!

Moderátorka a modelka Monika Leová (29) vyrazila s manželem Martinem a dvouměsíční dcerkou Miou na dobrodružnou dovolenou. A první noc strávili na příznačném místě.

Mar 1

Moderátorka Novy Iveta Vítová je těhotná! Bříško se jí podařilo 5 měsíců utajit

Blesk.cz

Půvabná moderátorka zpravodajství na Nově Iveta Vítová (37), která se za svobodna jmenovala Lutovská, je opět v jiném stavu! Radostnou novinkou se pochlubila až v 5. měsíci těhotenství. V létě se tak její dcera Anetka (7) dočká sourozence.

Jan 29

Těhotná Monika Leová: Dovolenou s manželem překazil covid! Museli jednat rychle

Blesk.cz / Celebrity

Měla to být jejich poslední společná dovolená ve dvou před porodem dcery, ale osud to zařídil jinak. Exotická kráska Monika Leová (29) si s manželem Martinem Košínem koupila zájezd do Egypta, ale těsně před odletem byl Martin pozitivní na…

Dec 21

Těhotná Monika Leová originálně odhalila pohlaví dítěte: Budeme mít...!

Blesk.cz / Celebrity

Krásná moderátorka Monika Leová (29) se už s manželem Martinem nemůže dočkat miminka. Zvlášť teď, když už ví i pohlaví, o které se vskutku vtipným způsobem podělili i s fanoušky.

Dec 5

Smrt v rodině těhotné Moniky Leové: Život za život!

Modelka a moderátorka Monika Leová (29) se doteď tetelila štěstím a s manželem se jen těšila na příchod nového života do rodiny. Teď ji ale v polovině těhotenství zasáhla smutná zpráva – její milovaný dědeček už své vnouče nikdy neuvidí...

Nov 23

Monika Leová ukázala bříško: Prozradila, kolik kilogramů už přibrala a co po ní miminko zdědí!

Blesk.cz / Celebrity

Těhotná modelka Monika Leová (29) se už začíná krásně zakulacovat! Na instagramu teď ukázala své zvětšující se bříško, prozradila, kolik kilogramů přibrala a… Postěžovala si na nespravedlnost světa! Jako že její partner, na rozdíl od ní,…

Nov 4

Konec lentilek pod kobercem! Těhotná Monika Leová se pochlubila bujným poprsím

Půvabná modelka Monika Leová (29) nikdy nepatřila mezi nejvyvinutější slečny. Nyní se to však začíná pomalu, ale jistě měnit – je totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství a požehnaný stav se na ní začíná projevovat i trochu jinak než tím, že jí…

May 21

Monika Leová s manželem: Koronavirus jim zajistil nový domov!

Blesk.cz / Celebrity

Osm let jen snili a mluvili o tom, že si koupí dodávku, ve které by sa dalo bydlet. A až tříměsíční karanténa k tomu moderátorku Moniku Leovou (28) a manžela Martina Košína „dokopala“.

Apr 3

Moderátorka Primy Monika Leová: Po zásahu manžela je k nepoznání!

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Monika Leová (28) se pochlubila novým účesem. Ale jelikož jsou v karanténě všechny salony a kadeřnictví zavřené, tak se nůžek chopil její manžel Martin Košín. A výsledek?

Mar 8

Těhotná Alena Šeredová „nechtěně“ prozradila pohlaví miminka! A ukázala bříško

A je to venku! Česká kráska žijící v Itálii Alena Šererdová (41) zřejmě prozradila pohlaví svého třetího potomka. Na sociální síti své miminko oslovila jako princezno.

Nov 12

Monika Leová s manželem v Americe: Luxus nečekejte, spali ve spacáku a jedli v autě!

Blesk.cz / Celebrity

Další splněný sen má za sebou zprávařka z Primy Monika Leová (28). S manželem Martinem Košínem na necelé dva týdny odletěli na západ USA, který v dodávce projeli křížem krážem.

Jan 24

Těhotná moderátorka Snídaně s Novou odhalila pohlaví miminka! Prozradila ho barvou

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Snídaně s Novou Iveta Kořínková (34) sice čtyři měsíce tajila, že je v tom, teď už se svým požehnaným stavem žádné další tajnosti nedělá. Dokonce tak prozradila i to, zda čeká syna, nebo dceru.

Oct 14

Moderátorka Monika Leová: Zálibu v rumu vyměnila za pivo!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by to byl do ní řekl? Modelka a moderátorka Monika Leová (26) přiznala, že dřív ráda pila pivo a láska k němu jí zůstala. Prý si ale libovala i v tvrdším alkoholu, nicméně to už dávná minulost...

Jun 30

Těhotná moderátorka Sandra Parmová to má za pár: Ukázala bříško!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová (31) už to má za pár, a než se naděje, stane se maminkou. Nyní se na sociální síti pochlubila svým těhotenským bříškem.

Oct 24

Exotická moderátorka Primy Monika Leová se zakulatila! Je snad v tom?

Blesk.cz

Sympatická moderátorka Monika Leová (24) se přes léto s přítelem hodně věnovala grilování a málo sportu. Na přehlídce návrhářky Tatiany Kovaříkové nešla její zaoblená postava přehlédnout. A to předváděla jen černé šaty.