English

Nezmar Zíma (91) zpívá i v mrazu: Nasadil kulicha a roztančil Budějovice!

Je mu 91 let, stále skvěle zpívá a nevadí mu vystupovat ani v mrazu! Takovým nezmarem je hudební a filmová legenda Josef Zíma, který tento týden zazpíval na otevření adventního trhu v Českých Budějovicích.

More from Blesk.cz / Celebrity

May 28

Kráska z Tenerife v centru Prahy: Kráčela v šestimetrovém kostýmu

Blesk.cz / Celebrity

Oslnivou krásu karnevalu z Kanárských ostrovů o víkendu zažili lidé v centru Prahy. Krásná modelka předvedla sexy kostým nevičíslitelné hodnoty!

Apr 23

Unikátní výstava v centru Prahy: Česká národní banka vás zavede do trezoru

Blesk.cz / Celebrity

Zatoužili jste se někdy podívat do opravdového trezoru? Nyní máte příležitost. Zavede vás tam expozice Lidé a peníze České národní banky. K vidění je tam navíc ojedinělý exponát 3081 transakcí, který je známý také jako igelitka plná peněz.

Mar 8

Štědrá Bára Hrzánová: Synovi dala byt v centru!

Takové rodiče by chtěl mít každý. Herecký pár Bára Hrzánová (59) a Radek Holub (55) v centru Prahy vlastní dva byty. V jednom žijí a druhý u Národního divadla dali svému jedinému synovi Antonínovi (27).

Oct 21

Jak bydlí moderátor Honza Dědek? Na útulný byt v centru Prahy je sám!

Blesk.cz / Celebrity

Oblíbený publicista a moderátor Honza Dědek (48) vlastní byt s dispozicí 2+1 přímo v centru Prahy.

Jul 1

Plekanec vyvedl šťastnou rodinku: Šafářová v centru Prahy vysadila strom!

Novopečení rodiče Tomáš Plekanec (37) a Lucie Šafářová (33) spojili příjemné s užitečným. Na středeční slavnostní zahájení výstavy jehličnanů v Botanické zahradě v pražské Troji vyrazili i s několikaměsíční Leontýnkou, která poznala…

Mar 31

Odhalení Třeštíkové: V karanténě staví dům! Konec bydlení v centru Prahy

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco letos se Radka Třeštíková (38) „opaluje“ přes okno pražského bytu, vypadá to, že příští rok už může stejnou činnost provozovat na své vlastní zahrádce. Svým příznivcům se nově pochlubila se začínající stavbou rodinného domu!

Mar 26

Jan Bendig vyměnil luxusní byt v centru za dům na venkově! První FOTO nového hnízdečka

Blesk.cz

Romský zpěvák Jan Bendig (26) společně s přítelem Lukášem Rejmonem bydleli několik let v podkrovním bytě v centru Prahy. To už jim ale asi nevyhovovalo, a tak se před týdnem přestěhovali za hlavní město do rodinného domu.

Jan 27

Jak žije krásná modelka Karolína Mališová? V nádherném bytě v centru Prahy!

Blesk.cz / Celebrity

K sobě domů nás tentokrát pozvala krásná modelka Karolína Mališová (23). Blondýnka se přestěhovala z rodné Opavy do Prahy, kde si s kamarádkami pronajala krásný byt v centru.

Jan 21

Exmanžel Partyšové koupil slavný dům v centru Prahy: To nebylo za hubičku!

Blesk.cz / Celebrity

Manželství moderátorky Gábiny Partyšové (41) a miliardáře Daniela Farnbauera (41) vydrželo pouhý rok a šli od sebe. Rozvod proběhl rychle a podnikatel se vrátil k první manželce Lucii, která s ním znovu po letech otěhotněla. Kromě plození…

Jan 16

Evě Perkausové odvaha nechybí: V centru Prahy způsobila dopravní kolaps!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Eva Perkausová (25), patřící mezi hvězdy zpravodajství TV Prima, je díky své dokonalé postavě a krásné tváři často využívaná i jako modelka. V působivých šatičkách s flirty od známé módní návrhářky se nechala nafotit dokonce v…

Jun 19

Zase se vyprsila! Česká přítelkyně Aviciiho (†28) Kačerová nahá v centru města

Blesk.cz / Celebrity

Česká modelka Tereza Kačerová (26) opět dokazuje, že není žádné ořezávátko! Stud je totiž pro přítelkyni zesnulého DJ Aviciiho (†28) téměř cizí slovo. Na instagramu se pochlubila další zcela nahou fotografií. Může za to jetlag (v překladu…

Apr 8

Bára Basiková v centru Prahy krotila čivavu! Nerovný boj u auta

Ten, kdo drží vodítko, vyhrává! Tak dopadl souboj Báry Basikové (56) s čivavou, které dělala opatrovnici místo svého syna Theodora (10).

Feb 23

Trojan riskoval život v centru Prahy: Kličkoval mezi auty jako zajíc!

Blesk.cz / Celebrity

Nechybělo moc a Dejvické divadlo mohlo přijít o svou největší hvězdu! Ivan Trojan (54) přebíhal mimo přechod pro chodce jednu z nejrušnějších pražských křižovatek! Kličkoval mezi auty a naštěstí neskončil pod jejich koly.

Dec 20

Zraněná Bohdalová v Alzheimer centru: Setkání s exmanželem Stašem

Blesk.cz / Celebrity

Jiřina Bohdalová (87) se před Vánocemi potkala se s bývalým manželem Břetislavem Stašem (90)! Ten už několik let žije v domě s pečovatelskou službou, jehož je herečka patronka a je součástí jeho charitativních projektů.

Nov 16

Jan Kanyza přišel o byt v centru Prahy! Kde letos stráví Vánoce?

Blesk.cz / Celebrity

Herec Jan Kanyza (70) se nedávno musel vystěhovat z bytu na Malé Straně, kde léta s rodinou bydleli. Ale už mají nové bydlení, kde letos poprvé stráví vánoční svátky.

Nov 8

Jiřina Bohdalová v Alzheimer centru: Potkala se tam s exmanželem!

Blesk.cz

Herečka Jiřina Bohdalová (86) má velký soucit s pacienty trpícími. Alzheimerovou chorobou. Velmi ráda tedy pokřtila charitativní kalendář, který by měl pomoci právě takto nemocným lidem. Ty také navštívila a při té příležitosti se setkala…

Sep 28

Blondýny v centru Prahy: Štíbrová venku poprvé od porodu a Švantnerová jako lehká dívka

Blesk.cz / Celebrity

V centru Prahy se po večerech koná mnoho akcí, na kterých jsou přítomny známé české tváře a ve středu domu nebylo jinak. Na party dokonce dorazila Nikol Štíbrová (30), která vytáhla paty z domu poprvé od porodu svého syna a jedna záhadná…

Sep 19

Míšo, takhle ne! Dolinová předvedla v centru Prahy, jak přijít k úrazu

Blesk.cz

Při pohledu na přebíhající Michaelu Dolinovou (53) přes frekventovanou silnici v centru Prahy by se řidiči mohli utroubit. Moderátorka si snad neváží vlastního života.

Aug 23

Herečka Jiřina Bohdalová (86): Panika v alzheimer centru!

Blesk.cz / Celebrity

Populární herečka Jiřina Bohdalová (86) se rozhodla navštívit novou léčebnu pro pacienty s Alzheimerovou chorobou a podpořit je v jejich těžkém boji. Mimo jiné se tam setkala i s tchyní svého kolegy Ivana Trojana (53).

Nov 12

Herečka Jiřina Bohdalová v Alzheimer centru! Jsem tu už poněkolikáté, kvůli tatínkovi…

Blesk.cz / Celebrity

Legendární královna českých komiček Jiřina Bohdalová (84) se objevila v pečovatelském domě Zátiší, kde se starají o klienty s Alzheimerovou chorobou! Naštěstí tam byla pouze pracovně, i když má se zákeřnou chorobou osobní zkušenosti! A…