English

Konec nadějí. Policisté identifikovali tělo ze Svratky, jde o pohřešovaného Tomáše

CNN Prima NEWS 21 sources

Policisté identifikovali utonulé tělo ze Svratky, které v úterý nalezl veslař. Podle informací CNN Prima NEWS jde o patnáctiletého Tomáše z Brna. Ten se pohřešoval téměř tři týdny. Co se ale s chlapcem stalo, zatím zůstává záhadou.

Tělo nalezené v řece patří hledanému mladíkovi

iDNES.cz / Zprávy

Tělo, které se v úterý odpoledne objevilo ve vodách brněnské Svratky, patří pohřešovanému chlapci, potvrdili policisté. Patnáctiletý mladík zmizel před třemi týdny. Podle vyšetřovatelů nejspíš zemřel bez cizího zavinění.

Pátrání po Tomášovi (†15) končí: Tělo ze Svratky patří pohřešovanému chlapci!

Stars24.cz

Neblahé tušení se vyplnilo. Tělo, které na hladině Svratky v Brně nalezli v úterý odpoledne, patří patnáctiletému Tomášovi (†15), jehož rodina postrádala od poloviny dubna. Dnes to potvrdila policie.

Pohřešovaný chlapec (15) z Brna je po smrti. Jeho tělo vylovili z řeky

TN.cz

Po třech týdnech intenzivního pátrání přišla smutná zpráva. Ztracený 15letý Tomáš z Brna je po smrti. Tělo v úterý odpoledne v řece Svratce našel veslař, policie ve středu potvrdila, že patřilo pohřešovanému. Vše zatím nasvědčuje tomu, že…

Tělo nalezené ve Svratce patří pohřešovanému mladíkovi

Novinky.cz

Nalezené tělo ve Svratce patří pohřešovanému mladíkovi, potvrdila ve středu policie. Kriminalisté zjišťují okolnosti jeho úmrtí, zatím vyloučili cizí zavinění.

Potvrzeno! Nalezené tělo ve Svratce patřilo pohřešovanému Tomášovi (†15) z Brna

Blesk.cz

Třítýdenní pátrání policie a rodiny a veřejnosti po pohřešovaném Tomášovi (†15) z Brna je u konce. Policisté potvrdili, že tělo, které vylovili potápěči v úterý odpoledne v Jundově z řeky Svratky, patřilo právě pohřešovanému mladíkovi.

Smutný konec celého pátrání po Tomášovi? Policie ve Svratce vylovila tělo!

sip.denik.cz

Dnes to jsou přesně tři týdny, kdy zmizel patnáctiletý Tomáš P. z Brna. V úterý odpoledne policejní potápěči vytáhli z řeky Svratky tělo, zatím ale kriminalisté o spojitosti s případem pohřešovaného mladíka nechtějí komentovat.

Tragický konec pátrání: mrtvé tělo v Svratce patří pohřešovanému Tomášovi z Brna

Deník.cz

/VIDEO/ Mrtvé tělo, které našli policejní potápeči v úterý odpoledne v řece Svratce v brněnském Jundrově, patří pohřešovanému patnáctiletému Tomášovi. Ve středu potvrdila informaci policie. Končí tak několikatýdenní pátrací akce.

Nejhorší možný scénář se naplnil! Nalezené tělo ze Svratky identifikovali jako Tomáše z Brna

eXtra.cz

Tři týdny intenzivního pátrání přinesly smutnou zprávu. V úterý odpoledne našel veslař v řece Svratce tělo, které bylo identifikováno jako patnáctiletý Tomáš z Brna, který před třemi týdny zmizel v Brně-Jundrově. Informaci potvrdila…

Top Related Stories
44

May 5

Pátrání po Tomášovi: Vodák našel v řece tělo. Policie potvrdila nejhorší obavy

Pátrání po Tomášovi z Brna má tragický konec. Po třech týdnech intenzivního hledání objevil v úterý večer náhodně vodák na hladině tělo. Dnes policie potvrdila nejhorší, skutečně se jedná o patnáctiletého pohřešovaného.

May 5

Konec nadějí. Policisté identifikovali tělo ze Svratky, jde o pohřešovaného Tomáše

Policisté identifikovali utonulé tělo ze Svratky, které v úterý nalezl veslař. Podle informací CNN Prima NEWS jde o patnáctiletého Tomáše z Brna. Ten se pohřešoval téměř tři týdny. Co se ale s chlapcem stalo, zatím zůstává záhadou.

May 4

Pátrání po Tomášovi: Otec konečně promluvil! Byl Tomáše unesen?

Zítra to budou přesně tři týdny, kdy se za záhadných okolností ztratil patnáctiletý Tomáš P. z Brna. Vyšetřování pokračuje, zatím ale bez úspěchu. Podle otce pohřešovaného mohlo jít o únos, svědci ale tvrdí, že mladíka viděli v Kamenici…

Apr 28

Pátrání po Tomášovi: Před dvěma týdny se po něm slehla zem!

Již celé dva týdny pátrá rodina i policie po nezletilém Tomášovi, který se ztratil v Brně měsíc po svých patnáctých narozeninách. Chlapec zmizel prakticky beze stopy, do dnešního dne se jej nepodařilo najít.

Apr 23

Pátrání jako po Tomášovi z Brna: často útěky z domu, v 90 procentech děti najdou

Deník.cz open event

Ani snížení hladiny řeky Svratky zatím nepomohlo v pátrání po ztraceném patnáctiletém chlapci z Brna. Nezletilý Tomáš Pospíšil je pohřešovaný od středy 14. dubna. Obdobných případů policisté na jihu Moravy za posledních pět let řešili…

Apr 21

Kvůli pátraní po chlapci upustili Svratku, dobrovolníci v noci oblehli dům

iDNES.cz open event

Pátrání po ztraceném chlapci v Brně pokračuje v korytu řeky Svratky, jejíž hladina byla o jeden metr snížena. Množí se zároveň případy, kdy dobrovolní pátrači vstupují na cizí pozemky. V noci na dnešek dokonce početná skupina oblehla jeden…

Apr 21

Kvůli pohřešovanému Tomášovi (15) snižují hladinu řeky. Rodina prosí o pomoc

TN.cz open event

K pátrání po pohřešovaném patnáctiletém chlapci z Brna se opět připojují i brněnští hasiči, kteří ve středu ráno sníží hladinu Svratky, aby dobrovolníci mohli ještě jednou prohledat oblast řeky. Rodina chlapce stále prosí veřejnost o pomoc…