English

Zeman přijme na Hradě marockého krále

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman přijme v pondělí odpoledne na Pražském hradě marockého krále Muhammada VI. Sdělil to mluvčí hlavy státu Jiří Ovčáček.

More from Týden.cz / Domácí

Aug 18

Prezident Zeman je v Ústřední vojenské nemocnici, jde o plánovanou hospitalizaci

Týden.cz

Prezident Miloš Zeman je na plánované návštěvě v pražské Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN). Sdělil to mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Jak dlouho prezident v nemocnici zůstane, neuvedl.

Dec 1

VÍME PRVNÍ: Jiří Krampol je v nemocnici!

sedmicka.tyden.cz

Jiří Krampol (83) byl převezen záchrankou do nemocnice. Podle exkluzivních zjištění SEDMIČKY má herec zápal plic.

Aug 1

Prezident Miloš Zeman zahajuje dovolenou

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek zahajuje dvoutýdenní dovolenou, kterou chce strávit na zámku v Lánech. Dovolená mu skončí podle jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka zhruba v polovině srpna, kdy ho bude čekat další řešení vládní krize v…

Apr 16

Ovčáček fandí Jaromíru Soukupovi, ten se může stát prezidentem

Týden.cz

Byznysmen, miliardář a populární moderátor Jaromír Soukup den po oznámení své prezidentské kandidatury v roce 2023 získal silného spojence. Palce mu podle svých slov drží i Jiří Ovčáček, výrazný mluvčí současného prezidenta Miloše Zemana.

Oct 23

Ovčáček: Koho nezveme na Hrad? Neřeknu, jde o laskavost

Týden.cz / Domácí

Prezidentská kancelář na nedělní ceremionál u příležitosti 100 let založení Československa nepozvala jen minimální počet lidí.

Oct 16

Prezident Miloš Zeman jmenoval nové soudce

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě jmenoval 41 nových soudců. Očekává od nich, že svým razantním vstupem do systému zrychlí soudní řízení, řekl v projevu. Mezi novými soudci je i dosavadní generální sekretář Ústavního soudu Ivo…

Apr 20

Jak prezident promlouvá do sestavování vlády? Odpovídal Jiří Ovčáček

Týden.cz / Domácí

Jak prezident promlouvá do sestavování vlády? Jak je na tom Miloš Zeman se zdravím? A co chystá hlava státu v nejbližších dnech? Ptejte se tiskového mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka v on-line chatu na TÝDEN.CZ již v pátek 20. dubna od 14.00.

Dec 5

Ovčáček: Tiskový mluvčí nesmí lhát, ale může být diplomatický

Hostem pořadu TV Barrandov Aréna Jaromíra Soukupa byl tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček.

Nov 9

Ovčáček: Trump prezidentem? Média a pseudoelity lze porazit

Americké prezidentské volby ukázaly, že je možné porazit média a pseudoelity, uvedl na facebooku mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček. Výzvou k témuž v Česku v roce 2018 naznačil, že Zeman bude obhajovat funkci. Premiér Sobotka…

Oct 22

Ovčáček Hermanova slova popřel. Gazdík chce oslavu mimo Hrad

Týden.cz

Většina zákonodárců ODS podle předsedy Petra Fialy (ODS) nedorazí na Pražský hrad na připomenutí státního svátku 28. října.

Oct 21

Herman: Hrad mi vyhrožoval kvůli dalajlamovi. Ovčáček: Ať se stydí

Týden.cz

Ke zrušení schůzky s dalajlamou vyzval ministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL) Hrad. V případě, že se s ním sejde, neudělí prezident Miloš Zeman jeho strýci státní vyznamenání, řekl Herman.

Oct 15

Ovčáček: Prezident Zeman tento rok navštíví ještě Portugalsko

Týden.cz / Domácí

Administrativa Pražského hradu plánuje na polovinu prosince návštěvu prezidenta Miloše Zemana v Portugalsku.

Aug 24

Za Merkelovou dorazí na Hrad i Babiš, potvrdil Ovčáček

Týden.cz / Domácí

Jednání s německou kancléřkou Angelou Merkelovou na Pražském hradě se ve čtvrtek zúčastní i vicepremiér Andrej Babiš (ANO) a ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD). Informaci serveru ihned.cz potvrdil hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Babiše…

May 30

Co plánuje prezident? Mluvčí Jiří Ovčáček prozradil

Týden.cz

Miloš Zeman se "sladce usmál," když sněmovna smetla protikuřácký zákon. Radost mu už ale poslanci neudělali, když přehlasovali jeho veto školského zákona, který zavádí například povinnou maturitu z matematiky. Na nejbližší kroky Miloše…

Apr 26

Na Hradě si zazpívali hymnu čtyři lidé, Ovčáček se přidal

Týden.cz / Domácí

Skauti, kterým v neděli zakázala policie zpívat státní hymnu na Pražském hradě, ji odpoledne budou moci zpívat bez překážek, uvedl mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček.

Apr 25

Policie zakázala skautům zpívat na Hradě hymnu. Ovčáček se omluvil, Chovanec zuří

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ VIDEO. Policie v neděli zakázala skautům na Pražském hradě zpívat státní hymnu. Na mši v bazilice svatého Jiří si nejprve připomněli svátek patrona skautů svatého Jiří a Mezinárodní den skautingu. Když ale potom chtěli před kostelem…

Mar 21

Zeman se na Pražském hradě setkal s marockým králem

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman se v pondělí na Pražském hradě setkal s marockým králem Muhammadem VI. Marocký vládce je v Česku na soukromé návštěvě a i setkání se Zemanem bylo podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka soukromé povahy.

Mar 20

Zeman přijme na Hradě marockého krále

Týden.cz / Domácí

Prezident Miloš Zeman přijme v pondělí odpoledne na Pražském hradě marockého krále Muhammada VI. Sdělil to mluvčí hlavy státu Jiří Ovčáček.

Feb 25

Zemřel protinacistický odbojář a mluvčí Charty 77 Miloš Hájek

Týden.cz / Domácí

V Praze ve čtvrtek ve věku 94 let zemřel historik, účastník protinacistického odboje a jeden z mluvčích Charty 77 Miloš Hájek.

Sep 26

Ovčáček: Škoda za trenky nad Hradem je sto tisíc korun

Týden.cz / Domácí

UVNITŘ VIDEO. Umělecká skupina Ztohoven, jež minulou sobotu vyměnila prezidentskou standartu za červené trenky, způsobila podle mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka finanční škodu bezmála sto tisíc korun.