English

Drsné následky děsivého pádu na Tour. Porte má zlomenou klíční kost a dokonce i pánev

Aktuálně.cz / Sport 5 sources

Jeden z favoritů Tour de France Richie Porte si z 9. etapy odnesl zlomenou klíční kost a pánev. Australan spadl během sjezdu.

VIDEO: Porteho hrozivý pád. Zlomil si klíční kost a pánev

Týden.cz / Sport

Australský cyklista Richie Porte si při pádu v královské 9. etapě Tour de France zlomil klíční kost a pánev. Jeden z favoritů na celkové vítězství na operaci nemusí, a pokud nenastanou komplikace, mohl by být začátkem srpna zpět na kole.

Porte si z pádu v královské etapě odnesl zlomeninu klíční kosti a pánve

Chambéry (Francie) - Richie Porte tvrdě doplatil na pád v královské deváté etapě Tour de France, při kterém si zlomil klíční kost a pánev a letošní ročník nejslavnějšího cyklistického závodu tak pro něj skončil. Přesto by se mohl podle…

Drsná Tour! Porte má po pádu zlomenou klíční kost a pánev

Sport.cz

Další z favoritů na celkové vítězství v Tour de France je mimo hru! Australský cyklista Richie Porte si při pádu v nedělní královské 9. etapě zlomil klíční kost a pánev. Na operaci ale nemusí, a pokud nenastanou komplikace, mohl by být…

Top Related Stories
141

Jul 10

'Prodávám dres, asi potřebuje vyprat.' Cyklista Thomas s humorem komentuje svůj pád na Tour

Jedním z jezdců, který kvůli zlomenině klíční kosti nemůže pokračovat v Tour de France, je Velšan Geraint Thomas. 31letý Velšan na sociálních sítích zareagoval s humorem.

Jul 10

Martina při pádu spasila helma. Mají, co chtěli, vzkázal šéfům Tour

Blesk.cz open event

Nebýt kvalitních helem, mohly skončit pády v královské deváté etapě letošního ročníku Tour de France mnohem tragičtěji. V cíli ukázal svou zdevastovanou ochranu hlavy Daniel Martin, kterému podrazil kolo padající Richie Porte. Oba narazili…

Jul 9

Drsné následky děsivého pádu na Tour. Porte má zlomenou klíční kost a dokonce i pánev

Jeden z favoritů Tour de France Richie Porte si z 9. etapy odnesl zlomenou klíční kost a pánev. Australan spadl během sjezdu.

Jul 9

Devátou etapu Tour poznamenalo velké množství pádu. Závěrečný spurt ovládl Rigoberto Uran

Královskou etapu Tour de France poznamenalo velké množství pádu. Po nich končí na Tour jedni z favoritů Geraint Thomas ze stáje Sky a Richie Porte z BMC. Vítězem se stal Kolumbijec Rigoberto Uran.

Jul 7

Otázky a odpovědi: co se řeší na Tour po vyloučení šampiona Sagana?

Byl to doslova šok. Po kolizi s Markem Cavendishem v koncovce 4. etapy rozhodčí cyklistické Tour de France vyloučili Petra Sagana. Tolik otázek se rázem vyrojilo.

Jul 6

Na Tour de France se chystá 12 milionů lidí, Francie povolává 23 tisíc policistů

Až 12 milionů lidí chce podle odhadů sledovat na vlastní oči průběh letošního ročníku cyklistického závodu Tour de France. Zásadní otázkou tak je, jak se podaří zajistit jejich bezpečnost. Francie má za sebou sérii teroristických útoků,…

Jul 6

Nováček Tour de France Cink: Je reálné vyhrát nějakou etapu, když se mi povede dobrý únik

Cyklista Ondřei Cink ve své kariéře nevychází z překvapení. Tenhle nováček na Tour de France se totiž ještě loni výrazně prosazoval v jiné disciplíně, ale ambice už má i na nejslavnějším závodě.

Jul 5

Pátou etapu Tour de France ovládl Ital Aru. Žlutý dres oblékne Brit Froome

Pátou etapu Tour de France z Vittelu do La Planche des Belles ovládl italský cyklista Fabio Aru, který si připsal první vítězství v kariéře na Staré dámě.

Jul 5

Cavendish kvůli zlomené lopatce odstoupil z Tour de France

Britský cyklista Mark Cavendish odstoupil kvůli zlomené lopatce z Tour de France. Spurtérská hvězda se zranila v závěru úterní čtvrté etapy po kolizi se Peterem Saganem.

Jul 2

Hororový start Tour de France: Valverde skončil v nemocnici

Deník.cz open event

/FOTOGALERIE/ Déšť, louže a několik pádů. Tour de France začala krutě hlavně pro dva známé cyklisty: slavný závod nedokončí jak Alejandro Valverde, tak Ion Izagirre.

Jul 1

VIDEO: Ostrý úvod Tour. Jeden z favoritů skončil po pár minutách

Týden.cz open event

Úvodní časovku na Tour de France vyhrál v deštivém Düsseldorfu britský cyklista Geraint Thomas. Třítýdenní cestu za obhajobou žlutého trikotu zahájil Chris Froome šestým místem, nejlepší z trojice Čechů byl jednatřicátý Zdeněk Štybar. Už v…

Jun 29

Tour de France má za sebou slavnostní prezentaci. Štybar ukázal český dres

Düsseldorf – Účastníci Tour de France za sebou mají slavnostní prezentaci. V německém Düsseldorfu se ještě před sobotním začátkem první etapy představilo kompletní startovní pole, které čítá 198 závodníků. Tři z nich pochází z České…

Jun 29

Tour de France ohlídají elitní střelci protiteroristického oddílu

Mezi 23 tisícovkami policistů, kteří jsou letos přiděleni k ochraně pelotonu a diváků slavného cyklistického závodu Tour de France, budou i elitní muži z protiteroristického oddílu. Oznámil to francouzský ministr vnitra.

Jun 27

Štybar se po dvou letech představí na Tour de France. Nechybí v nominaci týmu Quick-Step

Cyklista Zdeněk Štybar se vešel do nominace týmu Quick-Step Floors pro nadcházející Tour de France. Slavný závod pojede podruhé v kariéře. V roce 2015 se mu dokonce podařilo vyhrát jednu etapu.