English

Umělé inteligenci došel dech. Kvůli výpadku Microsoftu nefungují Bing, Copilot, ani část ChatGPT

Živě.cz 3 sources

Microsoft dnes v 10:46 na X oznámil, že zaznamenal problémy ve svém cloudu a kvůli chybě uživatelům nefungují Copiloti integrovaní v různých službách včetně stejnojmenného chatbotu.

Umělá inteligence Microsoftu má výpadek. Firmě nefunguje ani vyhledávač

iDNES.cz / Technet

Nasazení umělé inteligence úzce souvisí s internetovou dostupností. A právě nyní se ukazuje tato zranitelnost. Celé odpoledne totiž nejsou dostupné některé služby Microsoftu, jako je vyhledávač Bing nebo Copilot navázaný na stejnojmenný…

Nefunguje Bing, Copilot, DuckDuckGo a ChatGPT - aktualizováno

www.root.cz

Od dnešního rána nefunguje vyhledávač Microsoftu Bing (downdetector). Kvůli tomu vyhledávač DuckDuckGo (downdetector) nevrací žádné výsledky, protože používá výsledky Bingu. Stejně tak nefunguje vyhledávání internetu v ChatGPT-4.

Služby Microsoftu hlásí výpadek, nefunguje Bing, Copilot, ChatGPT a další weby

otechnice.cz

V Evropě nefunguje několik služeb Microsoftu včetně Bingu a Copilota, spolu s internetovým vyhledávačem ChatGPT a službou DuckDuckGo.

Top Related Stories
5

May 23

Umělé inteligenci došel dech. Kvůli výpadku Microsoftu nefungují Bing, Copilot, ani část ChatGPT

Živě.cz open event

Microsoft dnes v 10:46 na X oznámil, že zaznamenal problémy ve svém cloudu a kvůli chybě uživatelům nefungují Copiloti integrovaní v různých službách včetně stejnojmenného chatbotu.

May 20

Počítače Microsoft Copilot+ běží na Armu a prý jsou lepší než Apple. Do začátku mají pár zajímavých AI funkcí

Živě.cz open event

Microsoft šlape na plyn v nasazování AI. V předvečer vývojářské konference Build 2024 oznámil novinky pro Windows 11 a hlavním motivem je umělá inteligence.

May 19

Microsoftu stouply emise o třetinu. Mohou za to závody v umělé inteligenci

Seznam Zprávy open event

Největší firmě světa stouply oproti roku 2020 emise téměř o třetinu, hlavním důvodem je masivní výstavba datových center, která Microsoft potřebuje pro cloudová úložiště spjatá s rozvojem AI.

May 16

Poptávka po umělé inteligenci zvýšila emise Microsoftu skoro o třetinu

Americký technologický gigant Microsoft, který v současnosti patří mezi lídry ve vývoji umělé inteligence (AI), zvýšil od roku 2020 do loňska své emise téměř o 30 procent. Firma to uvedla ve své výroční zprávě o udržitelnosti. Microsoft…

May 15

Microsoftu hrozí pokuta 525 miliard korun kvůli aplikaci Teams

Pokuta až ve výši 525 miliard korun hrozí americkému Microsoftu za spojování softwarových produktů Teams a Office, tedy chatovací a videokonferenční aplikace s kancelářským balíkem. Uvádějí to zdroje deníku Financial Times, podle kterých…

May 9

Týden v technologiích: Apple je připravený na umělou inteligenci s čipy M4, Copilot od Microsoftu na češtinu

Apple tento týden představil nové iPady. Nebylo by to tak zvláštní, fanoušci na novou verzi čekali už druhý rok, nejdéle v historii. Apple ale udělal něco netypického – do iPadů Pro použil úplně nový procesor M4. Nový čip je samozřejmě...