English

Ve Svratce se našlo lidské tělo. Může jít o pohřešovaného Tomáše

CNN Prima NEWS / Domácí 13 sources

V úterý veslař nalezl v řece Svratce lidské tělo. To se našlo nedaleko míst, odkud zmizel teprve patnáctiletý Tomáš, který je téměř tři týdny pohřešovaný. Policie nyní provádí identifikaci.

V řece Svratce našli plovoucí tělo! Poblíž místa, odkud zmizel Tomáš

TN.cz

Policisté a hasiči zasahují u řeky Svratky v brněnském Jundrově. V odpoledních hodinách tam veslař našel tělo. A to nedaleko místa, odkud před třemi týdny zmizel 15letý Tomáš Pospíšil. Probíhá identifikace těla, řekl TN.cz polciejní mluvčí…

Pátrání po Tomášovi má tragický konec? Ve Svratce našli tělo!

Stars24.cz

Policisté našli dnes odpoledne v řece Svratce v Brně mrtvého člověka. Musí ho identifikovat, řekl ČTK mluvčí policie Petr Vala. Policisté i dobrovolníci v okolí od půlky dubna hledali patnáctiletého chlapce z Brna, který je stále nezvěstný.

Policie vytáhla v Brně ze Svratky mrtvolu: Jde o pohřešovaného Tomáše?

Blesk.cz

Policie našla v řece Svratce lidské tělo. Nebylo potvrzeno, zda jde o tělo pohřešovaného Tomáše Pospíšila.

Ze Svratky v Jundrově policie vylovila tělo. Zatím neví, komu patří

iDNES.cz / Zprávy

Z řeky Svratky v brněnském Jundrově dnes vytáhli tělo. Podle policie nyní probíhá jeho identifikace a možná už ve středu by mohlo být jasné, o koho jde. Ve stejné oblasti se hledal i patnáctiletý chlapec, který se před třemi týdny nevrátil…

Policie našla ve Svratce tělo. Zjišťuje, zda jde o nezvěstného chlapce

Seznam Zprávy

Policie provádí identifikaci mrtvého těla. Přesnější informace přislíbila ve středu.

Policie našla ve Svratce tělo. Zjišťuje, zda jde o pohřešovaného chlapce

Novinky.cz

Policisté našli v úterý odpoledne v řece Svratce v Brně mrtvého člověka. Musí ho identifikovat, řekl mluvčí policie Petr Vala. Policisté i dobrovolníci v okolí od půlky dubna hledali patnáctiletého chlapce z Brna, který je stále nezvěstný.

Došlo na nejhorší? Policie vytáhla mrtvolu ze Svratky, je možné, že jde o zmizelého Tomáše

eXtra.cz

Policie v úterý odpoledne učinila šokující objev. Ze Svratky totiž vytáhla mtrvolu člověka. Zatím není jasné, o koho jde. Je ale možné, že je to patnáctiletý Tomáš, který zmizel před třemi týdny právě v okolí řeky.

Ze Svratky v Jundrově vytáhli mrtvé tělo: Pohřešovaný Tomáš z Brna? Policie mlčí

brnensky.denik.cz

Mrtvé tělo se objevilo v úterý odpoledne v řece Svratky v brněnském Jundrově. Z vody jej vytáhli policejní potápěči. Zda má nález spojitost se zmizením patnáctiletého Tomáše Pospíšila z Brna, odmítli policisté komentovat.

Top Related Stories
38

May 5

Pátrání po Tomášovi: Vodák našel v řece tělo. Policie potvrdila nejhorší obavy

Pátrání po Tomášovi z Brna má tragický konec. Po třech týdnech intenzivního hledání objevil v úterý večer náhodně vodák na hladině tělo. Dnes policie potvrdila nejhorší, skutečně se jedná o patnáctiletého pohřešovaného.

May 5

Konec nadějí. Policisté identifikovali tělo ze Svratky, jde o pohřešovaného Tomáše

Policisté identifikovali utonulé tělo ze Svratky, které v úterý nalezl veslař. Podle informací CNN Prima NEWS jde o patnáctiletého Tomáše z Brna. Ten se pohřešoval téměř tři týdny. Co se ale s chlapcem stalo, zatím zůstává záhadou.

May 4

Ve Svratce se našlo lidské tělo. Může jít o pohřešovaného Tomáše

V úterý veslař nalezl v řece Svratce lidské tělo. To se našlo nedaleko míst, odkud zmizel teprve patnáctiletý Tomáš, který je téměř tři týdny pohřešovaný. Policie nyní provádí identifikaci.

Apr 28

Pátrání po Tomášovi: Před dvěma týdny se po něm slehla zem!

Již celé dva týdny pátrá rodina i policie po nezletilém Tomášovi, který se ztratil v Brně měsíc po svých patnáctých narozeninách. Chlapec zmizel prakticky beze stopy, do dnešního dne se jej nepodařilo najít.

Apr 27

Nová stopa ve hledání Tomáše (15)? Policie skládá mozaiku jeho zmizení

TN.cz open event

Už druhým týdnem se pohřešuje 15letý Tomáš Pospíšil z Brna. Rozsáhlé pátrání, do kterého se zapojil vrtulník, strážníci na člunech i zástupy dobrovolníků, k nalezení chlapce bohužel nevedlo. Lidé se ale stále snaží pomáhat, na sociálních…

Apr 23

Pátrání jako po Tomášovi z Brna: často útěky z domu, v 90 procentech děti najdou

Deník.cz open event

Ani snížení hladiny řeky Svratky zatím nepomohlo v pátrání po ztraceném patnáctiletém chlapci z Brna. Nezletilý Tomáš Pospíšil je pohřešovaný od středy 14. dubna. Obdobných případů policisté na jihu Moravy za posledních pět let řešili…

Apr 21

Kvůli pátraní po chlapci upustili Svratku, dobrovolníci v noci oblehli dům

iDNES.cz open event

Pátrání po ztraceném chlapci v Brně pokračuje v korytu řeky Svratky, jejíž hladina byla o jeden metr snížena. Množí se zároveň případy, kdy dobrovolní pátrači vstupují na cizí pozemky. V noci na dnešek dokonce početná skupina oblehla jeden…

Apr 20

Pomozte s pátráním u řeky, prosí rodina zmizelého Tomáše. Policie se obává nejhoršího

Policisté pokračují v pátrání po nezvěstném patnáctiletém Tomášovi Pospíšilovi z Brna, který beze stopy zmizel minulý týden ve středu. Policie svou pozornost soustředí v posledních hodinách hlavně na řeku Svratku a její okolí, kde zřejmě…