English

Zeman udělil dvanáctou milost, recidivistovi s nádorovým onemocněním

iDNES.cz 13 sources

Prezident republiky Miloš Zeman se ve středu rozhodl vyhovět jednomu žadateli o milost, informoval mluvčí Jiří Ovčáček. Omilostněnému muži prominul tři nepodmíněné tresty za krádež a loupež, a to kvůli jeho zdravotnímu stavu.

Zeman udělil milost, recidivistovi prominul tři tresty

Novinky.cz

Prezident Miloš Zeman udělil milost muži, který byl odsouzen za krádeže a loupež. Muž podstupuje léčbu nádorového onemocnění a má přerušený výkon trestu. O udělení milosti informoval mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Prezident Zeman udělil milost, recidivista seděl za krádež a loupež

EuroZprávy.cz

Prezident Miloš Zeman dnes udělil milost onkologicky nemocnému muži, který byl vícekrát nepodmíněně odsouzen za krádež a loupež. ČTK to sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Zeman udělil další milost. Jde o nemocného recidivistu

Týden.cz

Prezident Miloš Zeman dnes udělil milost onkologicky nemocnému muži, který byl vícekrát nepodmíněně odsouzen za krádež a loupež.

Zeman dal milost bezdomovci bojujícímu s rakovinou. Seděl za loupeže a krádeže

Blesk.cz

Prezident Miloš Zeman udělil milost onkologicky nemocnému muži, který byl vícekrát nepodmíněně odsouzen za krádež a loupež. Muž žil dlouhodobě bez přístřeší. V tiskové zprávě o tom informoval mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman podle něj považoval…

Zeman udělil v pořadí dvanáctou milost. Tentokrát onkologicky nemocnému recidivistovi

Echo24.cz / Domov

Prezident Miloš Zeman ve středu udělil milost onkologicky nemocnému muži, který byl vícekrát nepodmíněně odsouzen za krádež a loupež. Sdělil to prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Prezident Zeman podvanácté udělil milost. Tentokrát onkologicky nemocnému recidivistovi

Prezident Miloš Zeman ve středu udělil milost onkologicky nemocnému muži, který byl vícekrát nepodmíněně odsouzen za krádež a loupež, sdělil to prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Zeman udělil milost onkologicky nemocnému recidivistovi

ČeskéNoviny.cz

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes udělil milost onkologicky nemocnému muži, který byl vícekrát nepodmíněně odsouzen za krádež a loupež. ČTK to sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček....

Prezident Miloš Zeman udělil dvanáctou milost: Vyhověl muži s vážným nádorovým onemocněním

eXtra.cz

Prezident České republiky Miloš Zeman (75) udělil již dvanáctou milost v řadě. Ve středu vyhověl žádosti muže, který je vážně nemocný. Omilostněný muž je sice recidivista, ale momentálně prochází náročnou onkologickou léčbou a Zeman mu…

Top Related Stories
175

Feb 5

Dívám se, co o mně na webu píšou, přiznal se „starý narcis“ Miloš Zeman

iDNES.cz open event

Prezident Miloš Zeman přiznává, že ho poslední dobou nejvíc iritují reakce na internetu, ne ale argumenty, nýbrž „nadávání“. Ve středečním pořadu Českého rozhlasu Xaver a host se věnoval i například koronaviru, který je podle něho menší…

Feb 5

Poslední sklenička vína, vařečkou na zadek a bezbolestná smrt. Prezident Zeman v rozhovoru pro ČRo

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman poskytl rozhovor Českému rozhlasu. S moderátorem Xaverem Veselým nerozebírali politiku, ale například to, kdo prezidenta budí, nebo jak byl vychováván.

Jan 31

Babiš přijel do Lán na schůzku se Zemanem

Prezident Miloš Zeman se v pátek na zámku v Lánech sešel s premiérem Andrejem Babišem (ANO). Jedná se o tradiční setkání, která se konají zhruba jednou za měsíc a kde politici probírají aktuální témata.

Jan 22

Zeman udělil dvanáctou milost, recidivistovi s nádorovým onemocněním

iDNES.cz open event

Prezident republiky Miloš Zeman se ve středu rozhodl vyhovět jednomu žadateli o milost, informoval mluvčí Jiří Ovčáček. Omilostněnému muži prominul tři nepodmíněné tresty za krádež a loupež, a to kvůli jeho zdravotnímu stavu.

Jan 22

Zeman odvolal ministra dopravy Kremlíka. Řízením resortu byl pověřen Havlíček

Prezident Miloš Zeman odvolal ke čtvrtku z funkce ministra dopravy Vladimíra Kremlíka. Vyhověl tak návrhu českého premiéra Andreje Babiše. Řízením resortu byl pověřen ministr průmyslu Karel Havlíček. Informovala o tom Česká televize.

Jan 19

Policistu, který zachránil ve Vejprtech deset lidí, vyznamenám, řekl Zeman

Prezident Miloš Zeman chce ocenit policistu, který se podílel na záchraně lidí z hořícího domova pro postižené ve Vejprtech na Chomutovsku. Chce mu udělit medaili za hrdinství.

Jan 16

Křeček má pro funkci ombudsmana předpoklady, tvrdí Zeman

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek oficiálně navrhl Poslanecké sněmovně na funkci veřejného ochránce práv Stanislava Křečka.

Jan 15

Zeman na TV Barrandov končí. Soukup dostal řízný dopis od Ovčáčka

Prezident Miloš Zeman už nebude pravidelně vystupovat v rozhovorech v TV Barrandov, pořad Týden s prezidentem skončí. Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček v dopise majiteli televize Jaromíru Soukupovi napsal, že pořad vyčerpal svůj potenciál a nemůže…

Jan 14

Zeman poobědval s předsedy Parlamentu. Dostal palírnu, Kuberu praštil holí

Prezident Miloš Zeman v úterý na Pražském hradě poobědval s předsedy obou komor českého parlamentu. Šéf Sněmovny Radek Vondráček prezidenta obdaroval přenosnou palírnou, předseda Senátu Jaroslav Kubera pak Zemanovi předal nůž na dopisy.…

Jan 14

Zeman pořádal novoroční oběd s Kuberou a Vondráčkem

Prezident Miloš Zeman pozval v úterý na novoroční oběd šéfy obou parlamentních komor. Předsedové Senátu Jaroslav Kubera (ODS) a Radek Vondráček (ANO) zamířili za hlavou státu i loni.

Jan 12

Zeman chce nově na ombudsmanku Valachovou z ČSSD

Prezident Miloš Zeman zamíchal kartami před únorovým hlasováním o novém ombudsmanovi. Místo Heleny Válkové, která je již mimo hru, totiž zmínil jméno poslankyně ČSSD Kateřiny Valachové, kterou by rád nominoval.

Jan 12

Zeman u kauzy Alexie řekl, k čemu ho navedla jeho matka. A zmínil čtyři otce dětí

Blesk.cz open event

Českem hýbe případ malé Alexie (11), která se nechce vídat s otcem. Soud proto rozhodl, že se holčička má nyní přibližně půl roku setkávat s oběma rodiči na neutrální půdě krizového centra v Brně. Odborníci se shodují na tom, že nebylo…

Jan 12

Zeman nebude nominovat Válkovou ombudsmankou

Novinky.cz open event

Prezident Miloš Zeman přivítal, že se bývalá ministryně spravedlnosti a nynější vládní zmocněnkyně pro lidská práva Helena Válková (ANO) rozhodla odmítnout nominaci na veřejnou ochránkyní práv. Řekl to v neděli serveru Blesk.cz. S jejím…

Jan 12

Prezident Zeman? Je brzy hodnotit. Klaus to také zkazil na konci. Jiří Paroubek o prezidentovi a možné nástupkyni

„Jestli si dnes Západ myslí, že je možné zůstat na území Iráku proti vůli jeho legitimní vlády, tak to není dlouhodobě možné, a je to nerozumné,“ říká bývalý premiér a bývalý předseda sociální demokracie Jiří Paroubek k situaci v Iráku. V…